29/03/2024

Πολλούς MMA αγώνες υπόσχεται ο Φλοριάν Μάρκου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δημοσίευσή του στα social media ο εξαιρετικά δημοφιλής μαχητής υπόσχεται πολλές ΜΜΑ μάχες μέσα στο 2017. 


Πιο δυνατός από ποτέ αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Φλοριάν Μάρκου μετά το break που πήρε λόγω αφαίρεσης των αμυγδαλών του.

Ο μαχητής που ζει και προπονείται στη Θεσσαλονίκη και το «Armagos Gym» προετοιμάζεται σκληρά για το πρώτο του παιχνίδι στο στυλ του kickboxing το 2017, αλλά με post στα social media γράφει στους φαν του ότι παίξει πολλούς ΜΜΑ αγώνες τη νέα χρονιά.

Η δημοσίευση του «TNT» μάλιστα συνοδεύεται και από φωτογραφία από το ντεμπούτο του στο GFC και την εντυπωσιακή του νίκη…

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Μάρκου είχε παίξει στο GFC της Αθήνας πριν από μερικούς μήνες κερδίζοντας εντυπωσιακά τον Matic Davor κι έβαλε… φωτιά στην κατηγορία του και στις ΜΜΑ. Το Fightsports έχει το τρομερό ΚΟ του Μάρκου στο GFC και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Δείτε το ΤΚΟ του Φλοριάν Μάρκου #gfc #greekfightingchampionship #florian #markou #mma #tko #martialarts #fightsports #fightsportsgr

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Fightsports.gr (@fightsports.gr) στις

Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα του Μάρκου, αυτός θα γίνει στις 28 Γενάρη στη Θεσσαλονίκη στο στυλ του kickboxing κόντρα στον Ελβετό Hassan Muhareb. Πρόκειται για τη διοργάνωση «Armageddon» που θα φιλοξενηθεί στο Ιβανώφειο.

Photo Credits: FACES