19/04/2024

Πιο ειλικρινής… πεθαίνεις ο Lesnar: «Δεν το κάνω για τους φαν το κάνω για μένα»

Ο Brock Lesnar επιστρέφει στο UFC και μάλιστα στο event νούμερο «200» της κορυφαίας MMA διοργάνωσης του πλανήτη και αλίμονο αν όλα τα φώτο της δημοσιότητας δεν στρέφονταν πάνω στον πρώην πρωταθλητή της μεγάλης κατηγορίας.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Lesnar εναντίον του Hunt στις 9 του Ιουλίου τα Μέσα μονοπωλούν τις ειδήσεις τους με συνεντεύξεις του πρώτου.

Σε μία απ’αυτές που δόθηκε στη δημοσιότητας χθες ο Brock που μας έχει συνηθίσει να μην λέει ψέματα ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τους λόγους της ενεργοποίησης του ξανά στις ΜΜΑ και το UFC. Πρώτο και κύριο ο σούπερ σταρ δεν το κάνει για τον κόσμο: «Δεν επιστρέφω για κανέναν φαν. Εάν υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν εμένα και την επιστροφή μου πολύ καλά κάνουν. Εάν υπάρχουν 2.000.000 άνθρωποι που θα πληρώσουν για να με δουν χαίρομαι ιδιαίτερα γι’αυτό. Όμως όλα αυτά δεν γίνονται γι’αυτούς. Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.» 

Και γιατί όλα αυτά τότε; «Το κάνω αποκλειστικά για μένα. Είμαι 38 ετών και δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν κάτι. Λίγοι μπορούν να πετύχουν αυτά που κάνω εγώ. Καταφέρνω να είμαι στο WWE και παράλληλα να μπαίνω και στο οκτάγωνο. Ποιος το κάνει αυτό; Κανείς… Ένας ανάμεσα σε εκατομμύρια κόσμου. Όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά για μένα. Κι αν με ρωτάς σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Έχω νιώσει… σκατά πολλές φορές, τώρα όμως δεν είμαι έτσι.»

 

Διαγωνισμός! κερδίστε την Metapure zero carb , την ναυαρχίδα της QNT στις πρωτεΐνες.