29/03/2024

Πατέρας Khabib: «Δηλητηρίασαν το γιο μου»

Τρομερές καταγγελίες έκανε ο πατέρας του Khabib Nurmagomedov όσον αφορά την αδυναμία του γιου να μπει και να παίξει με τον Ferguson στο UFC 209. 


Ο Nurmagomedov μιλώντας σε ρώσικο Μέσο πέταξε τις… βόμβες του σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε όταν ο Khabib έμπαινε στην τελική ευθεία για να πιάσει τα κιλά πριν τη μάχη με τον Tony Ferguson στο UFC 209. Όλοι θυμόμαστε πως η κορυφαία μάχη αναβλήθηκε τότε γιατί ο παίκτης από το Νταγκεστάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως απόρροια των συνεπειών που του προκάλεσε η αυστηρή του δίαιτα.

Σύμφωνα όμως με τον πατέρα του αήττητου MMAer, ο γιος του δηλητηριάστηκε! Τι είπε ακριβώς ο Nurmagomedov ο πρεσβύτερος μπορείτε να το διαβάσετε στις παρακάτω γραμμές:

«Ο αγώνας με τον Ferguson έχει χαλάσει τρεις φορές. Οι δύο τους είναι οι καλύτεροι μαχητές στο ρόστερ του UFC. O Khabib ειδικά δεν έχει χάσει ούτε γύρο ακόμα… Ό,τι έγινε έγινε και κοιτάμε παρακάτω.

Τον στείλαμε να ελεγχθεί και στη Γερμανία και ο γιατρός μας ενημέρωσε πως προέχει η υγεία του. Τον Σεπτέμβριο θα κοιτάξουμε να μπούμε… Όλοι ξέρουμε τι έγινε με τον Khabib και δεν μπόρεσε να παίξει. Πάντα είναι σε δίαιτα. Τον δηλητηρίασαν. Το σώμα μπορεί να αντιδράσει σε συγκεκριμένες τροφές.»

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Ο θάνατος της Νταϊάνα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η πυγμαχία που τον έσωσε!

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK