26/04/2024

Παραλίγο να γίνει το Fedor – Lesnar πέρυσι!

Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος του UFC μετά το UFC on FOX 6 του Σαββάτου, ενώ πρόσθεσε ότι η μάχη θα γινόταν στο στάδιο των Dallas Cowboys ένα από τα μεγαλύτερα στην Αμερική. Παρότι οι συνομιλίες είχαν προχωρήσει πολύ, ο θάνατος του πατέρα του Fedor έβαλε στοπ στις διαπραγματεύσεις.

«Είχαμε συζητήσει για πολύ καιρό με τον Fedor» είπε ο White. «Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να υπογράψουμε. Λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας του ήμασταν σχεδόν εκεί». 

Ο πατέρας του Fedor πέθανε τον Αύγουστο του 2012, ένα μήνα μετά την τελευταία μάχη του Ρώσου και τη νίκη επί του Pedro Rizzo.

«Θυμάστε όταν συνάντησα τον Brock και σας είπα ότι τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά  Στην πραγματικότητα πήγαν όλα καλά  ήταν έτοιμος να γυρίσει ενάντια στον Fedor. Τότε πέθανε ο πατέρας του και τα παράτησε, είπε ότι θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με την οικογένειά του » πρόσθεσε ο  White.

Αν και είχαν ακουστεί σκόρπιες φήμες, η είδηση προκαλεί αρκετή έκπληξη αφού είναι γνωστό ότι ο White είχε αποτύχει παλιότερα να φέρει τον Ρώσο στο UFC και στη συνέχεια τον απαξίωνε συνεχώς. Από την άλλη ο Lesnar είχε ήδη μεταπηδήσει στο WWE και η συνάντησή τους το καλοκαίρι είχε θεωρηθεί από κάποιος μέχρι και κόλπο προώθησης από το WWE.

Παρότι αναμένεται να ξανακουστούν φήμες στο μέλλον, νομίζω ότι η τελευταία ελπίδα χάθηκε σε αυτήν την περίπτωση.