26/04/2024

Παπουτσάκης: «Είμαι πολύ διψασμένος για το παιχνίδι στο Gods of War»

Ο Γιώργος Παπουτσάκης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του στο Gods of War 9 για να διεκδικήσει την ζώνη της ISKA  στα 61 κιλά με όρους Full Muay Thai απέναντι στον πολύ έμπειρο Αλέξανδρο Βλάχο.


Ο δεύτερος υποσχέθηκε ότι θα στείλει το μήνυμα του αυτοπροσώπως στο ρινγκ και ο Παπουτσάκης δεν απάντησε αλλά μας είπε ότι το παιχνίδι θα μιλήσει από μόνο του. Διαβάστε:

.

Γιώργο καλησπέρα, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα στο Gow, σε τι κατάσταση είσαι; και πως πήγε η προετοιμασία σου;

«Η προετοιμασία έφτασε στο τέλος της, μπορώ να πω ότι νιώθω ποιο έτοιμος και δυνατός από ποτέ. Είχα μεγάλη αποχή από το ring λόγο τραυματισμού και είμαι πολύ διψασμένος για αυτό το παιχνίδι.»

Πες μας λίγα λόγια για τον αντίπαλο σου, πως βλέπεις να πάει ο αγώνας σας;

«Είναι η δεύτερη φορά που αντιμετωπίζω τον Αλέξανδρο έχω δουλέψει αρκετά πάνω στο παιχνίδι του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς για την ζώνη»

Ο αντίπαλος σου είναι αρκετά έμπειρος και το ματς είναι για ζώνη, είναι έξτρα κίνητρο αυτή και πως νιώθεις που την διεκδικείς;

«Έχω ξαναπαίξει με τον Αλέξανδρο και τον έχω κερδίσει. Σίγουρα η ζώνη είναι ένα κίνητρο πάρα πάνω και μια καλή ευκαιρία για την καριέρα μου.»

Ο αντίπαλος σου είπε ότι θα σου στείλει μήνυμα αυτοπροσώπος μέσα στο ρινγκ, εσύ θες να στείλεις κάποιο μήνυμα από εδώ;

«Δεν είναι του στυλ μου οι δηλώσεις. Το παιχνίδι θα μιλήσει από μόνο του.»

Αν θες να ευχαριστήσεις κάποιον ή να προσθέσεις κάτι

«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον δάσκαλο μου Κώστα Θεοδούλου για την πίστη του σε εμένα και για την τεράστια υπομονή που δείχνει καθημερινά, τον κύριο Στέλιο Πολίτη που μου έδωσε την ευκαιρία για την διεκδίκηση της ζώνης, την οικογένεια μου που με στηρίζει σε όποιο βήμα και να κάνω, την δεύτερη οικογένεια μου το» Rama Camp » που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και τέλος του χορηγούς μου DONKEY STUDIO με το Γιώργο Μπουγιούκο που έχει αναλάβει την ενδυνάμωση μου, το PHYSIO TONE CENTER με τον Ξενοφών Αποστολόπουλο για την πλήρη αποκατάσταση των τραυματισμών μου και τέλος EROS PIZZA και κρεοπωλείο ΤΌΛΗΣ για την τεράστια και πολύτιμη βοήθεια τους.»

 

Gods of War 9: Κάρτα και πρόγραμμα