20/04/2024

Παντρεύονται Ronda και Travis Browne!

Μετά από αρκετό καιρό σχέσης, η Ronda Rousey και ο Travis Browne ανακοίνωσαν στο TMZ ότι αρραβωνιάστηκαν με σκοπό να παντρευτούν. 


Η πρώην πρωταθλήτρια του UFC είπε μάλιστα πως ο Browne της έκανε πρόταση με ένα μονόπετρο, γονατίζοντας μπροστά σε έναν καταρράχτη στην Νέα Ζηλανδία γιατί «ένιωσε ότι ήταν το σωστό μέρος για να το κάνει», ότι και να σημαίνει αυτό.

Ημερομηνία γάμου δεν φαίνεται να έχουν ορίσει ακόμη αλλά η Rousey θέλει να γίνει σύντομα, ενώ ο πρόεδρος του UFC Dana White είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την Ronda και ότι περιμένει πως και πως τον γάμο.

Μάλλον αυτό ήξερα ο White που πριν λίγες μέρες είπε ότι δεν την βλέπει να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Η Ronda Rousey είχε δύο πολύ δύσκολες σερί ήττες που την επιρέασαν πολύ και ψυχολογικά ενώ είδε, αδίκως, να απαξιώνεται από μερίδα του κοινού η υπόλοιποι φοβερή καριέρα της από το Strikeforce στο UFC, που,  εκτός όλων των άλλων, έβαλε τις γυναικείες ΜΜΑ για τα καλά μέσα στην κορυφαία διοργάνωση, δίνοντας στόχο και όνειρα σε πολλές άλλες μαχήτριες που μέχρι τότε δεν είχαν ουσιαστική επαγγελματική διέξοδο.

Από την πλευρά του ο Travis Browne ξεκίνησε ως ένας πολύ ταλαντούχος και υποσχόμενος Heavyweight αλλά τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί καθίζηση και δεν κάνει της εμφανίσεις που περίμενε ο κόσμος από αυτόν.

Να ζήσουν και να ευτυχίσουν.