20/04/2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΜΑ στις 22 Σεπτέμβρη

Στις 22 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Hellas Top Team στο Περιστέρι θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. Ώρα έναρξης: 12.30 μεσημέρι και για περισσότερες πληροφορίες στο site της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ.: www.hmmaf.gr και της

WMMAA : www.WMMAA.org ή επικοινωνήστε με τον πρόεδρο Δημητρίου Δημήτρη στο τηλ. 6947889695 – 211 0127875
Προκύρηξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Μάχης Υποταγής-Μ.Μ.Α. 2013

  Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου  2013 θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάχης Υποταγής-m.m.a. υπο την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας ομοσπονδίας WMMAA .Παράλληλα θα διεξαχθεί διασυλλογικό πρωτάθλημα Grappling για την εμπειρία των αθλητών. Το Πρωτάθλημα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Hellas Top Team (Σπετσών 24-28 , Περιστέρι – Μπουρνάζι).
  Οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος m.m.a. θα διεξαχθούν σε οκτάγωνο κλουβί 7μ. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στο πρωτάθλημα ειναι ολοι οι αθλητές θα πρέπει να είναι κάτοχοι ελληνικής ταυτότητας.
Οι αγώνες Grappling  θα διεξαχθούν σε ολυμπιακή παλαίστρα διαμορφωμένη σε combat room. Η συμμετοχή ειναι ελεύθερη ανεξαρτήτου εθνικότητας.
Οι κατηγορίες κιλών για τους άνδρες:
-66, -70, -77, -84, -93, +93
ενώ για τις γυναίκες :
-53, -58, -64, -71, +71.
Ο πρώτος αθλητής του Πανελληνίου πρωταθλήματος σε κάθε κατηγορία ανδρών θα αποτελέσει την εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες στην Βουλγαρία , στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον 18-20 Οκτωβρίου στην Ρωσία και στο παγκόσμιο κύπελλο τον Νοέμβριο στην Τουρκία. Σε περίπτωση αδυναμίας του πρώτου αθλητή την θέση του στην εθνική ομάδα αξιοκρατικά καταλαμβάνει ο δεύτερος αθλητής του πρωταθλήματος.

  Όλοι οι αθλητές θα πάρουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής ,ενώ κύπελλο θα πάρουν οι πρωταθλητές στις κατηγορίες ανδρών και οι τρεις πρώτοι σύλλογοι του πρωταθλήματος m.m.a.  Οι αθλητές του m.m.a. πρέπει να έχουν  κάσκα, καλαμίδες (κάλτσα), επιγονατίδες, σπασουάρ, μασέλα, ενώ τα γάντια των αγώνων θα παρέχει η διοργάνωση. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να φοράνε εφαρμοστά μπλουζάκια και κατάλληλα σόρτς.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου  στις 18:00  στις εγκαταστάσεις της Hellas Top Team (Σπετσών 24-28 , Περιστέρι – Μπουρνάζι) θα διεξαχθεί σεμινάριο κριτών-διαιτητών υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας. Κάθε σωματείο υποχρεούται να στείλει τουλάχιστον έναν αντιπρόσωπο που θα στελεχώσει το σώμα των κριτών – διαιτητών της Ομοσπονδίας.

Ένας βασικός περιορισμός,  ο οποίος αποφασίστηκε στην τελευταία συνέλευση του Δ.Σ.  της WMMAΑ, είναι ο εξής:
«Οι αθλητές που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό κ.τ.λ. και κατά συνέπεια και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να έχουν πάνω από τρεις νίκες στο Sherdog.
Προσοχή  μιλάμε για τις νίκες όχι για τους αγώνες. Ο αθλητής μπορεί να έχει π.χ. 6 αγώνες δεν πρέπει να έχει όμως πάνω από τρεις νίκες».