23/04/2024

Πέντε ρεβάνς στην lightweight του UFC που θες να δεις το 2019

Τέσσερα παιχνίδια που μας άφησαν καλές εντυπώσεις και ένα που δεν έγινε ποτέ και πρέπει να γίνει περιλαμβάνει η λίστα της lightweight κατηγορίας στο UFC. 


Πάμε να δούμε την λίστα:

Khabib vs McGregor

Γνωρίζουμε πως πολύς κόσμος θεωρεί ανούσια την ρεβάνς και αγωνιστικά συμφωνούμε σε αυτό. Όμως το hype που έχει χτίσει αυτή η αναμέτρηση με όλο το σόου πριν και μετά μας κάνει να επιθυμούμε ξανά αυτόν τον αγώνα.

O McGregor φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ματς με τον Nurmagomedov και ο κόσμος θεωρεί πως δύσκολα θα επανέλθει σε τοπ επίπεδο ξανά. Είναι ένα «στοίχημα» για εκείνον που πρέπει να κερδίσει.

Ferguson vs Khabib

Εδώ δεν υπάρχει προηγούμενο παιχνίδι αλλά μεγάλη προϊστορία. Οι δύο μαχητές έφτασαν κοντά τέσσερις φορές και όμως ο αγώνας δεν έγινε ποτέ. Μία πέμπτη φορά πιστεύουμε είναι επιθυμητή για να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο κορυφαίος μαχητής στην κατηγορία της Lightweight. Το χρωστάνε στον κόσμο…

McGregor vs Holloway

Σπουδαίο ματς αυτό και με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο McGregor έκανε τα καλά του παιχνίδια στην featherweight και μία από τις μεγάλες νίκες του ήταν με τον Holloway. Αρκετά χρόνια μετά όμως ο τελευταίος είναι ανίκητος και κάνει πλάκα στην κατηγορία. Θα θέλαμε να δούμε μία μεγάλη ρεβάνς.

McGregor vs Poirier

Ίδια περίπτωση με την παραπάνω. Ο Ιρλανδός κέρδισε στην καλή του περίοδο τον Poirier που είναι ο πιο βελτιωμένος μαχητής στο UFC. Σήμερα θα είναι ένα ιδανικό ματσάρισμα που εγκρίνει και το αφεντικό του promotion, o Dana White.

Gaethje vs Poirier

Ο αγώνας τους έγινε τον Απρίλιο και ήταν από τα καλύτερα ματς της χρονιάς. Ο Justin Gaethje έχασε από τον Dustin Poirier ωστόσο το ματς ήταν συναρπαστικό. Είναι και οι δύο παίκτες του θεάματος και θα πρόσφεραν ανάλογα.