26/04/2024

Πέντε πράγματα που δεν ήξερες για τον Kimbo

Η είδηση του θανάτου του, σόκαρε τους φανς των μαχητικών σε όλο τον πλανήτη. Ο Kimbo Slice ήταν ένας πολυτάλαντος άνθρωπος που είχε δραστηριότητα σε πολλούς τομείς. Πάμε να τους δούμε.

Λάτρης του Football

Ο Slice ήταν μάλιστα παίκτης επιπέδου. Άλλωστε η σωματοδομή του τον βοηθούσε για να αγωνίζεται και ήταν στην ομάδα του Miami Palmetto, ξεχωρίζοντας μάλιστα με την παρουσία του.

Ήθελε να γίνει αστυνομικός

Δεν τα κατάφερε όμως, μάλιστα είχε οικονομικά προβλήματα. Ξεκίνησε διαβάζοντας εγκληματολογία, μπήκε σε σχολή για ένα χρόνο αλλά δεν είχε χρήματα να συνεχίσει τις σπουδές του. Μάλιστα λέγεται πως για αρκετό καιρό έμενα μέσα στο αυτοκίνητο του και τελικά δούλευε «πόρτα» σε νυχτερινά μαγαζιά.

Εργαζόταν σε εταιρία παραγωγής πορνό

Οι φήμες λένε ότι συμμετείχε κιόλας, όμως η αλήθεια είναι πως ήταν σεκιούριτι και οδηγός εταιρίας πορνό.

Ήταν ηθοποιός

Έπαιξε στην ταινία Blood and Bone του Michael Jai White, στο Lockdown μαζί με τον Vinnie Jones  και στο The Scorpion King 3.

Oικογενειάρχης με γιο ΜΜAer

Ο Kimbo Slice αγαπούσε την οικογένεια του και είχε γιο που επίσης αγωνίζεται στις ΜΜΑ. Με την Antoinette Ray είχαν συνολικά έξι παιδιά και ο Kevin Ferguson που μπαίνει πλέον στο κλουβί, όπως ο αείμνηστος πατέρας του,φέρει το όνομα Baby Slice.