26/04/2024

Πέντε κορυφαίοι fighters που έγιναν πρωταθλητές σε μικρή ηλικία

Το ταλέντο και οι ικανότητες μπορούν να φανούν από μικρή ηλικία και ιδιαίτερα στις μικτές πολεμικές τέχνες που είναι απαιτητικές.


Παρακάτω θα δούμε την λίστα των πέντε αστέρων που απόλαυσαν των νέκταρ των επιτυχιών νωρίς.

Frank Mir

O Frank Mir πήρε τον τίτλο του UFC το 2004 στην ηλικία των 25 όταν νίκησε τον Tim Sylvia. Παρά τα 25 του χρόνια ήταν πολύ έμπειρος σαν αθλητής αφού έκανε προπόνηση από 10 ετών! Πριν παίξει στο κορυφαίο promotion είχε δύο αγώνες σε άλλα event και για να φτάσει στον τίτλο κέρδισε τα έξι από τα επτά παιχνίδια που έπαιξε.

Jose Aldo

O Jose Aldo έγινε πρωταθλητής στα 24 του χρόνια. Είναι ένας από τους κορυφαίους featherweight  μαχητές όλων των εποχών στις μικτές πολεμικές τέχνες.

Jon Jones

Τον πρώτο τίτλο πήρε στα 23 του χρόνια το 2011. Δεν έχει γευτεί ποτέ την ήττα στην Light Heavyweight κατηγορία. Χρόνια τώρα θεωρείτε ένας από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος pound for pound αθλητής στον κόσμο. Η χρήση απαγορευμένων ουσιών έχει σταθεί συχνά εμπόδιο στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

Gegard Mousasi

Ο αθλητής από την Ολλανδία έχει κερδίσει πολλούς τίτλους σε διαφορετικά promotion όπως το Strikeforce. Ήταν μόλις 23 όταν πήρε τον τίτλο στο Dream light heavyweight κατηγορία. Έχει μία τεράστια καριέρα και σήμερα αγωνίζεται στο Βellator.

Angela Lee

Τον Μάιο του 2016 και μόλις 19 ετών η Angela Lee έχει γίνει η νεότερη πρωταθλήτρια MMA όλων των εποχών. Μεταξύ των τίτλων που πήρε ήταν το 2011 στην Ελλάδα το World Pankration Anthlima Federation Championships! Αυτή την στιγμή είναι η πιο γνωστή ανερχόμενη αθλήτρια του πλανήτη αγωνιζόμενη υπό την ομπρέλα του One Fc.