18/04/2024

Πάει το… notorious ο Conor McGregor έγινε «τανκ»

Ανεβαίνει κατηγορία ο Conor McGregor και σε ένα μήνα και κάτι ημέρες αντιμετωπίζει για τον τίτλο του UFC τον δυναμικό Rafael Dos Anjos. Μπορεί ο Ιρλανδός να «ανεβάζει» συνεχώς βίντεο ή φωτογραφίες από τις βόλτες του με τα ακριβά αυτοκίνητα στη Santa Monika, αλλά παράλληλα προπονείται κιόλας και συνάμα ανεβάζει και κιλά μαζί με όλα τα υπόλοιπα που προαναφέραμε (σ.σ. βίντεο, φωτογραφίες κτλ.).

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες που έχει αναρτημένη στο facebook δείχνει αυτόν δίπλα στο πανάκριβο αυτοκίνητό του και τη λεζάντα να γράφει: Δύο τανκ μαζί!

Από εκεί και πέρα ο Conor συνέχισε το παιχνίδι με τα media, δείχνοντας πως έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς προετοιμασίας μια και οι φωτογραφίες με το μαλλί… όρθιο και τις βόλτες με συναθλητή του αντικαταστάθηκαν από μία φωτογραφία του Ιρλανδού σταρ του UFC με κοντό στρατιωτικό κούρεμα. Εικόνα η οποία στο 100% απεικονίζει πως ο McGregor θέλει να δείξει πως τώρα πλέον ξεκινάει την προετοιμασία του.

Από εκεί και πέρα ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ΜΜΑ αυτή τη στιγμή στον πλανήτη «ανέβασε» και μερικά βίντεο στα οποία φαίνεται να ασχολείται με τους αγαπημένους του κρίκους, ενώ στο άλλο απόσπασμα κάνει τρεξίματα. Να σημειώσουμε πάντως πως ο McGregor έχει μπει σ’ένα περίεργο «τρυπάκι» από τη στιγμή που ζήτησε και δεύτερη ζώνη, οπότε η προετοιμασία είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική μια και ο κόσμος ψάχνει συνεχώς τρόπους να… γκρεμίσει το προφίλ του εκκεντρικού πρωταθλητή του UFC.

Rings with @peterqueally at Santa Monica #Tank

Δημοσιεύτηκε από Conor McGregor στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016