28/03/2024

Πάει Ρωσία η ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο ΜΜΑ

Αναχωρεί την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου η εθνική ομάδα Μ.Μ.Α. για την Αγ. Πετρούπολη , Ρωσία όπου θα λάβει μέρος στο 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της W.M.M.A.A.
Αρχηγός της αποστολής ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ Δημητρίου Δημήτρης , συνοδοί προπονητές Λιβέρης Μπάμπης , Παπαϊωάννου Ιωάννης και οι πέντε αθλητές Καραβασίλης Βασίλης, Παπαγεωργίου Παναγιώτης, Σταμούλης Παναγιώτης, Ντόζης Διονύσης, Κατσινόπουλος Γιώργος. Στο σεμινάριο κριτών – διαιτητών της WMMAA θα συμμετέχει ο Αϊβάζογλου Παναγιώτης.
 Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ιατρικές εξετάσεις και ζύγιση αθλητών καθώς και το σεμινάριο κριτών – διαιτητών. Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι προκριματικοί και ημιτελικοί αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ενώ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 18.00 θα γίνουν οι τελικοί αγώνες.
Μετά τους τελικούς αγώνες στις 20.00 οι τυχεροί που θα βρίσκονται στην Αγία Πετρούπολη θα παρακολουθήσουν το Μ-1 GLOBAL 42 με συμμετοχές αθλητών παγκοσμίας κλάσης ( Jeff Monson κ.α.), παρουσίας του επίτιμου προέδρου της WMMAA  Fedor Emelianenko.