26/04/2024

Ο «Titan» Μπατζέλας επιστρέφει στο No Limits της Ρόδου!

Με το βλέμμα στο εισιτήριο για την Αμερική, προετοιμάζεται ο Νέστορας «Titan» Μπατζέλας για το No Limits 21 της Ρόδου όπου θα αντιμετωπίσει μέσα στο Μεσαιωνικό Κάστρο έναν Τούρκο πρωταθλητή των ΜΜΑ. Ο Λαρισαίος μαχητής μίλησε στο fightsports.gr και τόνισε ότι έχει δουλέψει πολύ αυτόν τον καιρό σε σημεία που ο ίδιος θεώρησε ότι έπρεπε να διορθώσει και πρόσθεσε ότι ο κόσμος μπορεί να δει έναν διαφορετικό μαχητή μέσα στο ρινγκ του No Limits. Διαβάστε όλη τη συνέντευξή του:

Νέστορα καλησπέρα, καταρχήν πες μας σε τι κατάσταση βρίσκεσαι και πως έχει πάει η προετοιμασία σου μέχρι σήμερα;

Από τον τελευταίο μου αγώνα είμαι καλύτερα σε αντοχή και δύναμη και έχω ανεβεί αρκετά στην πυγμαχία. Όσο για την προετοιμασία μου, δεν την έχω κάνει για αυτό τον αγώνα αλλά είμαι στα μέση γιατί προετοιμάζομαι για την Αμερική.

Σε σχέση με τo GFC 4 έχεις δουλέψει κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά; Θα έχεις κάποια έκπληξη για τον κόσμο;

Κάνω 2 προπονήσεις την ήμερα, το πρωί δουλεύω αντοχή ,τεχνική και δύναμη και το απόγευμα κάνω πυγμαχία με τον Νίκο Οικονόμου, έναν από τους πιο καλούς προπονητές της πυγμαχίας στην Ελλάδα. Μάλλον θα με δούνε περισσότερο να παίζω από πάνω παρά όπως με έχουν συνηθίσει.

Αυτή τη φορά επιστρέφεις στο ρίνγκ μετά το κλουβί, αλλάζει το στυλ παιχνιδιού σου αυτό; Γενικά ποιο προτιμάς;

Σίγουρα θα αλλάξει η στρατηγική μου γιατί έχω να κάνω με σχοινιά και όχι με σήτα. Το κλουβί πιστεύω μου ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο του παιχνιδιού μου.

 

Στο No Limits 21 στη Ρόδο θα παίξεις μέσα στο Μεσαιωνικό κάστρο, ακόμη μία καινοτομία για την διοργάνωση, πως σου φαίνεται εσένα σαν περιβάλλον μάχης;

Είναι κάτι πρωτότυπο για τους δικούς μας αγώνες που πιστεύω η θέα του κάστρου και η θέα τον αθλητών που θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στο ring θα συνεπάρει εμάς και τους θεατές σε μια άλλη διάσταση με μεσαιωνικές μάχες και με ιππότες.

Το γεγονός ότι θα παίξεις με κάποιο Τούρκο πρωταθλητή, είναι έξτρα κίνητρο για σένα; Ή είναι ένας αντίπαλος όπως όλοι οι άλλοι;

Ο αγώνας αυτός για μένα είναι μέσα στην προετοιμασία μου να δω σε ποια κατάσταση είμαι ας και είμαι στη μέση της προετοιμασίας μου για την Αμερική. Το ότι είναι Τούρκος με αφήνει αδιάφορο γιατί θα με κοιτάει (αν μπορεί) ξαπλωμένος.

 

Γενικά ποιος είναι ο στόχος σου σε εκείνο το ματς και τί να περιμένει ο κόσμος να δει από εσένα;

Ο στόχος μου είναι να δω σε τί κατάσταση είμαι προπονητικά.

 

Το άλλο μεγάλο κίνητρο πρέπει να είναι και το εισιτήριο για την Αμερική. Εσύ βέβαια είχες πριν λίγο καιρό την, έστω και άτυχη, εμπειρία των ΗΠΑ. Μιας και δεν έχουμε συζητήσει από τότε για εκείνη τη μάχη, αν θες πες μας δύο λόγια για αυτήν την εμπειρία σε μία αμερικάνικη διοργάνωση και τί πήγε τελικά στραβά μέσα στη μάχη. 

Ο αγώνας στην Αμερική, αν τον έχεις δει, θα καταλάβεις ότι μου ξέφυγε 2 φόρες, θέλω να θεωρήσω ότι ήταν πολύ τυχερός, αλλά με έκανε να σκάφτω τι πρέπει να διορθώσω στον εαυτό μου και στο παιχνίδι μου.

Το κλείσιμο δικό σου! 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με στηρίζουν και είναι δίπλα μου.