25/04/2024

Ο Shaquille O’Neal στηρίζει τις ΜΜΑ στην Νέα Υόρκη!

Ο πρώην σουπερστάρ του NBA,  Shaquille O’Neal, με επίσημη ανακοίνωσή του ζητάει από τους πολιτικούς της Νέας Υόρκης να «κάνουν  το σωστό» και να νομιμοποιήσουν τις ΜΜΑ στην τελευταία πολιτεία της Βορείου Αμερικής που τις απαγορεύει ακόμη!

Το πολιτειακό συμβούλιο της Νέας Υόρκης αναμένεται να συζητήσει αυτές τις μέρες αν θα φέρουν το νομοσχέδιο της νομιμοποίησης των ΜΜΑ προς ψήφιση και η «μηχανή» των πιέσεων από τους υποστηρικτές και τους πολέμιους έχει πάρει φωτιά.

Αυτό το στάδιο είναι και το πιο κρίσιμο αφού κάθε χρονιά μέχρι και σήμερα το νομοσχέδιο κολλούσε στην διαδικασία και δεν ερχόταν καν για ψήφιση. Αν το επιτρέψουν αυτή τη φορά οι ελπίδες για τη νομιμοποίηση του αθλήματος ανεβαίνουν κατακόρυφα αφού η υποστήριξη του φέτος είναι πολύ μεγάλη.

Διαβάστε τη δήλωση του  Shaquille O’Neal:

» Για παραπάνω από μία δεκαετία, προπονούμαι στις ΜΜΑ» είπε ο O’Neil. » Έχω σπουδάσει την πυγμαχία, το BJJ, το Muay Thai  και την πάλη…. Ξέρω πως οι ΜΜΑ προπονήσεις βοηθούν και το σώμα και την μυαλό. Πως διδάσκουν σεβασμό και πειθαρχία. Έχω βρεθεί σε ΜΜΑ μάχες – UFC και άλλες διοργανώσεις –  και ξέρω ότι αυτό είναι ένα κανονικό σπορ, που απαιτεί απίστευτη αθλητική ικανότητα και έχει μία κοινότητα οπαδών αντίστοιχη με αυτή των Lakers, των Heat και των Celtics. »

» ¨Εχω πάει στο UFC στην Βοστόνη και θα ήθελα να πάω σε ένα στη «Μέκκα» το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν. Σαν επιχειρηματίας και φανατικός των σπορτ, ξέρω τι οικονομική δραστηριότητα το UFC και άλλες ΜΜΑ διοργανώσεις φέρνουν στις κοινότητες. Θα είναι τεράστιο στην Νέα Υόρκη και θα ήταν ακόμη καλύτερο για τα φτωχότερα προάστιά της. Οι Νεουορκέζοι λατρεύουν τους Knicks και τους Jets, τους Yankees και τους Mets, τους Giants και τους Jets όσο και τις ΜΜΑ. Ήρθε η ώρα για την Νέα Υόρκη να κάνει το σωστό.

Η Πολιτεία πρέπει να επιτρέψει να γίνει η ψήφιση για την νομιμοποίηση των ΜΜΑ. Η Γερουσία το υποστηρίζει και ήρθε η ώρα και για την Πολιτεία να δώσουν στην Νέα Υόρκη μία ίση ευκαιρία να βλέπουν ΜΜΑ σε μία Αρένα στο σπίτι τους. »

Όπως καταλαβαίνετε.. ο καιρός γαρ εγγύς για την απόφαση… σύντομα θα ξέρουμε αν έγινε το τεράστιο βήμα ή αν χάθηκε ακόμη μία χρονιά.