29/03/2024

Ο Rockhold θέλει να γίνει heavyweight και επέλεξε και αντίπαλο!

Είδηση… βόμβα πέταξε ο πρώην πρωταθλητής της middleweight κατά τη διάρκεια χθεσινοβραδινής του συνέντευξης. 


Η καριέρα του Luke Rockhold ταλανίστηκε από διάφορα περαστικά το τελευταίο διάστημα αφού ο πρώην πρωταθλητής του UFC και του Strieforce έχασε τον πάτερα του, νωρίτερα τον τίτλο της κατηγορίας και συνέχισε χώρισε και με την αγαπημένη του. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι κι ένας δύσκολος τραυματισμός του στέρησε την ευκαιρία να παίξει με τον Jacare Souza τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Rockhold λέει πως πλέον επανήλθε πλήρως στις προπονήσεις και σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον την επιστροφή του στο κλουβί του UFC, αλλά σε εντελώς διαφορετικά δεδομένα. Αναφέροντας πως ουσιαστικά αυτά που συμβαίνουν στην middleweight είναι εντελώς ανούσια ο Luke έκανε επίσημη πρόταση ουσιαστικά στο UFC να τον βάλει να παίξει με τον Fabricio Werdum.

Καλά διαβάζετε. Ο Rockhold θέλει να ανέβει κατηγορία και να εγκατασταθεί σ’αυτή της heavyweight και μάλιστα να κοντραριστεί μ’έναν αρκετά μεγαλόσωμο μαχητή και πρώην πρωταθλητή, τον Werdum. Στο τέλος των όσων είπε ο Rockhold δεν παρέλειψε να πετάξει και την σπόντα του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αφού τους αρέσει να κάνουν money fight, πάμε να το κάνουμε. Να πουλήσουμε μερικά εισιτήρια.»

Για όσους δεν θυμούνται ο Luke Rockhold έχασε τη ζώνη του με ΚΟ από τον Bisping τον Ιούνιο του 2016 κι από τότε δεν έχει μπει ξανά στο κλουβί.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Αυτοί είναι οι δέκα κορυφαίοι μποξέρ του πλανήτη

Μετράει αντίστροφα για το UFC 210 (BINTEO)

Στοφορίδης ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ! ΚΟ μέσα στη Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

TO KO THΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΦΟΡΙΔΗ: