20/04/2024

Ο Rampage Jackson μετάνιωσε που μπήκε στο ΜΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Quinton «Rampage» Jackson είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους ΜΜΑ μαχητές.


Με μια καριέρα που πρωτοαπογειώθηκε στην Ιαπωνία και το PRIDE (όπου τον παρουσίασαν αρχικά σαν τον ημιάγριο άστεγο Αμερικάνο μαχητή) με δυνατές νίκες αλλά κυρίως εντυπωσιακές εμφανίσεις και κορυφώθηκε στο UFC όπου κατέκτησε και την ζώνη του Light Heavyweight μαχητή.

Τα τελευταία χρόνια είναι πεσμένος αλλά είναι και αναμενόμενο μετά από τόσες μάχες και σε μια Α ηλικία… Έτσι και αλλιώς ο Rampage δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα αθλητικός ή λάτρης της προπόνησης, του άρεσε γενικά να παίζει περισσότερο «ξύλο» και μισούσε όσους προσπαθούσαν να τον παλέψουν. Η δημοτικότητα του πάντως ήταν σίγουρα μεγαλύτερη από τα αθλητικά του επιτεύγματα.

Ο Rampage μιλώντας πρόσφατα στο “SportsCenter” του ESPN όμως δεν φάνηκε να βλέπει με το ίδιο μάτι την 17χρονη καριέρα του.

“Ειλικρινά έχω μετανιώσει που ξεκίνησα το σπορ. Κέρδισα πολλούς οπαδούς, έβγαλα πολλά λεφτά αλλά νιώθω πως έχασα την οικογένεια μου. Δεν τους βλέπω καθόλου. Δεν τους ξέρω. Οι γονείς μου γερνάνε και εγώ ζω στην Καλιφόρνια μακριά τους. Έχω την δική μου οικογένεια εδώ, τα παιδιά μου αλλά μου λείπουν τα ξαδέρφια μου, οι γονείς μου και τα αδέρφια μου. Ήταν το όνειρο μου να γίνω μαχητής, αλλά τώρα που το σκέφτομαι εύχομαι να είχα κάτσει σπίτι μου με την οικογένεια μου».