29/03/2024

Ο Phil Baroni τρελαίνεται σε διαγωνισμό Toughman!!! (BINTEO)

Ένα από τα πρώτα κακά παιδιά του UFC και των ΜΜΑ, o Phil Baroni, όταν ακόμη ήταν σχετικά άγνωστος το 2000 και το άθλημα ήταν στην αφάνεια, συμμετείχε σε μία μαχητική εκπομπή, προπομπός των ριάλιτη, με τίτλο «FX Toughman» όπου απλοί καθημερινοί άνθρωποι, χωρίς επαγγελματικό παρελθόν στα μαχητικά αθλήματα και το πολύ μέχρι 5 ερασιτεχνικούς αγώνες, μπαίνουν στο ρίνγκ και παίζουν μία μορφή πυγμαχίας ανάμεσα στην ερασιτεχνική και την επαγγελματική.

Το show ήταν αρκετά επιτυχημένο εκείνη την εποχή αφού γυρνούσε από πολιτεία σε πολιτεία και επέτρεπε μόνο σε ντόπιους μαχητές να παίζουν κάθε φορά ενώ είχε και πολλά σπέσιαλ events όπως «Πυροσβέστες vs Αστυνομικούς» κοκ

Σε αυτές τις διοργανώσεις πήραν τις πρώτες εμπειρίες τους μαχητές όπως ο Forrest Griffin, ο Baroni, o Mighty Mo αλλά και προσωπικότητες όπως ο Mr. T!!!

Δείτε τον Baroni στο παρακάτω βίντεο να κερδίζει έυκολα τον προημιτελικό και να χάνει τον ημιτελικό όπου μετά την απόφαση, νοιώθοντας αδικημένος, μετέτρεψε το ρίνγκ σε εμπόλεμη ζώνη και προκάλεσε τον χαμό, ζωντανά πάντα στο κανάλι του FOX, «FX»!!!