24/04/2024

Ο Oganesyan για το ΚΟ του CFO: «Βρήκα τον αντίπαλο εκτεθειμένο και έδωσα τα χτυπήματά μου»

Η νίκη του Robert Oganesyan (αριστερά στη φωτό) επί του Φώτη Καμπισιούλη στο CFO MMA 1 το περασμένο Σάββατο ξεχώρισε αφού εκτός του ότι ήταν το μοναδικό νοκ άουτ της βραδιάς, ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο ενάντια σε έναν σκληρό αντίπαλο. Μια εμφάνιση δηλαδή που μόνο ικανοποιημένο πρέπει να άφησε τον νεαρό μαχητή.  (ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ CFO ΕΔΩ)

«Ναι είμαι πολύ ικανοποιημένος» μας επιβεβαιώνει ο Oganesyan στις πρώτες δηλώσεις του μετά το event προσθέτοντας ότι κατέβηκε στη μάχη αποφασισμένος να την κερδίσει.

Ήδη από την περίοδο της προετοιμασίας του μας είχε δηλώσει ότι ο στόχος του ήταν να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές του στην όρθια μάχη και με δεδομένο το νοκ άουτ η τακτική του φαίνεται να απέδωσε.

«Κοίτα δεν δούλεψα για να κερδίσω με νοκ άουτ» ξεκαθαρίζει ο ίδιος. «Δούλεψα σκληρά για να κερδίσω τον αγώνα. Είτε ψηλά, είτε χαμηλά, όπου χρειαζόταν. Έτσι όπως βρήκα τον αντίπαλο εκτεθειμένο έδωσα τα χτυπήματά μου». 

Παρόλα αυτά, στην αρχή της μάχης ο Καμπσιούλης κατάφερε να τον πάει στο έδαφος όπου έμειναν για το μεγαλύτερο κομμάτι της μάχης. Σε πόσο δύσκολη θέση βρέθηκε εκεί;

«Δεν κινδύνεψα καθόλου γιατί ήμουν ήρεμος, συγκεντρωμένος και τον είχα ακινητοποιήσει. Δύσκολα θα μπορούσε να μου κάνει ζημιά πιστεύω από εκεί».

Όσον αφορά συνολικά την διοργάνωση, οι εντυπώσεις του ήταν θετικές λέγοντας:

«Η διοργάνωση μου φάνηκε καλή γιατί είχε αρκετούς καλούς μαχητές και όλοι έπαιξαν με ψυχή». 

Ο ίδιος θα ξεκουραστεί για λίγες μέρες και μετά ξανά προετοιμασία για όποια επόμενη μάχη προκύψει. Για το κλείσιμο μας είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Γιώργο και Κώστα Αρμάγο γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που είμαι και θα συνεχίζουμε να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για τα επόμενα ματς».

Φωτό και Βίντεο: Χρήστος Μπάρδας  – Nitoryu