19/04/2024

Ο Mighty Mouse έτοιμος να γράψει ιστορία στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορυφαίος Pound for pound μαχητής του UFC και Flyweight πρωταθλητής Demetrious «Mighty Mousey» Johnson είναι έτοιμος να γράψει ιστορία.


Στις 15 Απριλίου στο Fight Night Kansas city υπερασπίζεται την ζώνη του για 10η συνεχόμενη φορά απέναντι στον Βραζιλιάνο Wilson Reis. Δέκα συνεχόμενες επιτυχημένες υπερασπίσεις στο UFC έχει πετύχει μόνο ο Anderson Silva και είναι και το ανώτατο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Έτσι, ο Mighty Mouse, αν κερδίσει φυσικά, θα βρεθεί στην κορυφή των πιο επιτυχημένων πρωταθλητών σε όλα τα χρόνια του UFC μαζί με την «αράχνη».

https://www.youtube.com/watch?v=KiPLu8u2wr4

To event δεν περιορίζεται σε μόνο μια δυνατή μάχη.

Η Rose Namajunas θα αντιμετωπίσει την Michelle «karate Hottie» Waterson. H πρώτη έχασε οριακά από την Karolina Kowalkiewicz στην προηγούμενη μάχη της προερχόμενος και από ένα καλό σερί 3 νικών, ενώ η Waterson είναι 2-0 στο UFC και θέλει την νίκη για να συνεχίσει το σερί. Και οι δύο κοπέλες είναι πολύ κοντά στην διεκδίκηση της ζώνης της πρωταθλήτριας Joanna Jędrzejczyk.

Λίγο νωρίτερα, ο «Jacare» Souza θα αντιμετωπίσει τον Robert Whittaker ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για επόμενο title shot και ο Whittaker είναι ταλαντούχος και αήττητος στην Middleweight κατηγορία αλλά θα έχει σίγουρα την πιο δύσκολη πρόκληση της καριέρας του.

Πολύ ενδιαφέρον ματς και αυτό του Roy Nelson με τον Alexander Volkon. Τον Nelson τον γνωρίζουμε όλοι, χάσει κερδίσει, συνήθως δίνει διασκεδαστικά ματς. Ο Volkov ήταν κάποτε από τους κορυφαίους heavyweights του Bellator αλλά δυσκολεύτηκε λίγο στο UFC ντεμπούτο του με τον Timothy Johnson και περιμένουμε να δούμε αν θα είναι βελτιωμένος.

Όλη η κάρτα όπως έχει μέχρι στιγμής:

UFC on FOX 24 Main Event:

135 lbs.: UFC Flyweight Champion Demetrious Johnson vs. Wilson Reis
115 lbs.: Rose Namajunas vs. Michelle Waterson
265 lbs.: Roy Nelson vs. Alexander Volkov
185 lbs.: Ronaldo Souza vs. Robert Whittaker
125 lbs.: Tim Elliott vs. Louis Smolka
205 lbs.: Devin Clark vs. Jake Collier
185 lbs.: Andrew Sanchez vs. Anthony Smith
170 lbs.: Nathan Coy vs. Zak Cummings
135 lbs.: Tom Duquesnoy vs. Patrick Williams
145 lbs.: Renato Moicano vs. Jeremy Stephens