19/04/2024

Ο McGregor ονόμασε τον επόμενο αντίπαλό του στο UFC!

Δεν είναι ο Khabib Nurmagomedov ο μαχητής με τον οποίο ο Conor McGregor θέλει να παίξει κατά την επιστροφή του στις ΜΜΑ μάχες. Ο Ιρλανδός με άλλον MMAer ενδιαφέρεται και του προσφέρει και την ευκαιρία για τη ζώνη της κατηγορίας. 


Ο Conor McGregor κυνηγάει πλέον τις μεγάλες πληρωμές και το μοναδικό παιχνίδι που μπορεί να του προσφέρει τα περισσότερα αυτή τη στιγμή, σίγουρα είναι ένα τρίτο ματς με τον Nate Diaz. Ο Ιρλανδός πρωταθλητής του ξέρει και γι’ αυτό το λόγο σε συνέντευξή του… πέταξε το μπαλάκι στο UFC και τον μαχητή από το Stockton.

«To πιο δίκαιο για μία τριλογία με τον Nate Diaz είναι να πέσει στις 155 lbs. την κατηγορία που είμαι πρωταθλητής. Έπαιξα μαζί του δύο φορές στις 170 lbs. και τη μία έχασα και την άλλη κέρδισα, οπότε δικαιούμαι πλέον κι εγώ να ζητήσω το τρίτο παιχνίδι να γίνει στην lightweight κατηγορία. Εγώ είμαι ο πρωταθλητής, οπότε εκείνος είναι που πρέπει να κατέβει για να γίνει το ματς…»

Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετό καιρό… μύριζε ένα τρίτο ματς με τον Nate Diaz, καθώς είναι αυτό που μπορεί να αποφέρει στο UFC και τον Conor McGregor τα περισσότερα χρήματα. Δεν ήταν καθόλου τυχαίο επίσης που ο μαχητής από το Stockton βρέθηκε στο Mayweather vs. McGregor και πήγε στα αποδυτήρια με τον Floyd στην προσπάθεια του να… πικάρει τον «Notorious».