25/04/2024

Ο McGregor μιλάει για τους πιθανούς μελλοντικούς του αντιπάλους

Μία μακρά λίστα από ονόματα ανέλυσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Conor McGregor στο ESPN.


Εκτός από την επίθεση στο μπαρ επικεντρώθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι δίνοντας στο φως της δημοσιότητας τους πιθανούς αντιπάλους του μόλις επιστρέψει.

«Με τον Nate Diaz ξοδέψαμε σχεδόν 50 λεπτά μέσα στο κλουβί. Η ζημιά μεταξύ μας έγινε. Έχουν ενδιαφέρον αυτά τα παιχνίδια. Ο Diaz είναι εξαιρετική περίπτωση. Θεωρώ πως τον έδειρα τον Diaz δεν με έδειρε. Αν δεν θέλει τριλογία δεν θα τον κατηγορήσω.

Από την άλλη είναι ο Masvidal που έχει δύο νίκες σερί. Το παιχνίδι του δεν σου μένει αξέχαστο. Δεν έχει καμιά τρομερή πορεία στην lightweight. 

Αν επέλεγα μία ρεβάνς θα ήταν με τον Khabib. Θέλω τον τίτλο μου πίσω. Θέλω εξιλέωση. Κάναμε λάθος στο camp προετοιμασίας. Στον πρώτο γύρο με απέφευγε. Δεν έριξε μία μπουνιά.

Ο μόνος λόγος που κέρδισε κατά κράτος ήταν ότι δεν τον σεβάστηκα διότι έτρεχε γύρω γύρω. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο χτύπημα. Αλλά ακόμα και μετά από αυτό στάθηκα στα πόδια μου. Θα πάρω την εκδίκηση μου. Δεν θα τον περιμένω για την ρεβάνς αν δεν θέλει.

Μπορώ να παίξω με τον Poirier, με τον Diaz, με τον Masvidal, τον Ferguson, τον Gaethje, τον Holloway, τον Aldo. Έχω πολλές επιλογές. Σημασία έχει να γυρίσω και να είμαι ο εαυτός μου, όποιος και να είναι ο αντίπαλος», καταλήγει ο Notorious.

Τέλος όσον αφορά τους λόγους που έχει αργήσει να επιστρέψει ο McGregor ισχυρίζεται πως ευθύνεται ένας τραυματισμός στο χέρι που προήλθε από σπάρινγκ. Τώρα πλέον είναι υγιής και έτοιμος να επιστρέψει.