19/04/2024

Ο McGregor κάτι… προμοτάρει δεν εξηγείται αλλιώς!

Το χθεσινό «ντου» του Conor McGregor στην πιο ανταγωνιστική διοργάνωση απέναντι στο UFC λέει πολλά…


Έντονη δραστηριότητα για τον Conor McGregor ο οποίος μετά το ματς με τον Mayweather… έκατσε λίγο, αλλά τώρα επέστρεψε δριμύτερος και προσπαθεί -επιτυχημένα- να κάνει χαμό όταν εμφανίζεται σε διοργανώσεις ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Στο UFC και στο Bellator μπορεί να αγωνίζονταν μέλη της ομάδας του όπως δηλαδή οι Lobov και Ward, ωστόσο η αντίδραση του πρωταθλητή και στα δύο σόου σε Πολωνία και Ιρλανδία… ξεπέρασε τα όρια του κανονικού με τον Ιρλανδό να τσακώνεται με όλους και κυρίως με τους διαιτητές.

Ανάμεσα στις δύο εμφανίσεις του στα event ο McGregor έδωσε και μία… πύρινη συνέντευξη μέσω της οποίας έκανε γνωστό στο UFC όταν αν δεν συνεργαστούν δεν πρόκειται να παίξει ξανά!

Αυτά όλα θυμίζει την υπόθεση του UFC 200 όταν ο Conor McGregor ξαφνικά αποσύρθηκε γιατί δεν τα… έβρισκε με το UFC, και μόλις δύο μήνες αργότερα μοιράστηκε το κλουβί με τον Nate Diaz για τη ρεβάνς τους.

Τυχαία λοιπόν όλα αυτά ή μήπως συμβαίνουν τη στιγμή που στους κινηματογράφους προβάλλεται η αυτοβιογραφία του Ιρλανδού, ενώ παράλληλα έχουν πληθύνει οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στο οκτάγωνο στο τέλος του χρόνου; Οψόμεθα…

ΝΑΒ.