20/04/2024

Ο McGregor επιτίθεται στον Khabib: Η γυναίκα σου είναι φτιαγμένη από…πετσέτα

Ένα tweet το οποίο αργότερα έσβησε, συνέχισε την κόντρα του Conor McGregor με τον Khabib Nurmagomedov. 


O Khabib σε πρόσφατη δήλωση του χαρακτήρισε τον Notorious σαν «ζηλιάρα νύφη» με τον McGregor να τα βάζει με την σύντροφο του Νταγκεστανού.

Μετά από λίγο ο Ιρλανδός φαίνεται ότι το μετάνιωσε καθώς κατέβασε το ποστ. Φυσικά όλα τα σάιτ πρόλαβαν να το αναπαραγάγουν. Να θυμίσουμε πως η γυναίκα του Nurmagomedov μέχρι σήμερα παραμένει…μυστήριο. Δεν γνωρίζει κανείς το όνομα της, παρά μόνο τα δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη που έχει το ζευγάρι μαζί.

Σπάνια εμφανίζεται δημόσια και αυτό έχει δώσει «τροφή» για σχόλια. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο McGregor ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας προσβάλλοντας τον Nurmagomedov. Το έκανε και πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, αναφερόμενος και στο πατέρα του Νταγκεστανού.

Ο Nurmagomedov θεωρεί πως η απόσυρση του McGregor είναι επικοινωνιακό τρικ. Η New York Times αναφέρει πως οι κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα ανάγκασαν τον Ιρλανδό να αποσυρθεί κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει διότι ο White θα έχει ραντεβού μαζί του για να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει.

Ο Notorious θέλει να μπει ως μέτοχος στο UFC, ο White το αποκλείει και ετοιμάζει αντιπρόταση για να τον πείσει να επιστρέψει.