05/05/2024

Ο Mark Hunt θέλει να αλλάξει τα συμβόλαια του UFC στο θέμα Doping!

Ο Mark Hunt βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Dana White, το UFC και τον Brock Lesnar από τότε που αποκαλύφθηκε ότι ο Lesnar ήταν ντοπαρισμένος στο UFC 200 που τον αντιμετώπισε. 


Ο Νεοζηλανδός μαχητής είπε πρόσφατα σε συνέντευξη του ότι ρισκάρει την ζωή του κάθε φορά που μπαίνει στο οκτάγωνο και γι΄αυτό δεν έχει σκοπό να αφήσει την υπόθεση θέλοντας μάλιστα να πετύχει ένα σημαντικό έργο, να αναγκάσει το UFC να βάλει σε κάθε συμβόλαιο τον όρο του Mark Hunt (Mark Hunt Clause) που θα λέει ότι αν σε έναν αγώνα, ένας από τους δυο βρεθεί ντοπαρισμένος παίρνει τα λεφτά του ο αντίπαλος, αν βρεθούν και οι δύο τότε δεν παίρνει κανείς τίποτα.

“Θα το κάνουνε όπως πρέπει να είναι και όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε μαχητή. Θέλω την ρήτρα του Mark Hunt σε κάθε συμβόλαιο. Αν παίρνεις ντόπα όλα τα λεφτά σου θα πάνε στον αντίπαλο. Αν παίρνεται και οι δύο τότε δεν έχει λεφτά για κανέναν. Κόσμος μου λέει γιατί δεν λες το 80% κοκ. Δηλαδή το να χάσω την ζωή μου αξίζει 80%; Όχι, να μην πάρουν τίποτα. Οι κλέφτες δεν δικαιούνται λεφτά. Το ήξερε. Αυτοί που ντοπάρονται ξέρουν ότι θα έχουν μάχη σύντομα γιαυτό κλέβουν. Είναι σαν να προσπαθεί κάποιος να ληστέψει μια τράπεζα. Το σχεδιάζουν, το υπολογίζουν, το κάνουν και παίρνουν τα λεφτά. Αυτό κάνουν αυτοί οι φαρμακωμένοι με τα μαχητικά» είπε ο Mark Hunt στο Submission Radio.

Μέχρι στιγμής δεν έχει και πολύ στήριξη από άλλους μαχητές του UFC, κάποιους πρώην όπως ο Benson Henderson αλλά και οi νυν Stephen «Wonderboy» Thompson, που δήλωσε ότι συμφωνεί 100% πριν την 2η μάχη με τον Woodley, Cub Swanson, Nate Diaz.

Πάντως, λόγω συμβολαίου ο Hunt αντιμετωπίζει τον Derrick Lewis στις 10 Ιουνίου παρότι είναι στα δικαστήρια με την διοργάνωση.