25/04/2024

Ο Luke Rockhold θέλει για αντίπαλο τον Κώστα Φιλίππου!

Επιμέλεια: Χρήστος Μπάρδας

Ο τελευταίος middleweight πρωταθλητής του Strikeforce, Luke Rockhold, ετοιμάζεται και αυτός να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο UFC και για πρώτο αντίπαλο ζήτησε τον Κώστα Φιλίππου.

«Πιστεύω ότι ο Φιλίππου βγάζει το περισσότερο νόημα τώρα» είπε ο Rockhold, «έρχεται από νίκη και πιστεύω ότι είναι καλός αντίπαλος, Ας το κανονίσουμε για το UFC on FOX 7». 

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο event θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου και έχουν ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή δύο ακόμη πρώην της ίδιας διοργάνωσης, ο Gilbert Melendez και οDaniel Cormier, που θα αντιμετωπίσουν τον Ben Henderson και τον Frank Mir αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το mmafighting.com, ο Κώστας δεν έχει κάνει καμία δήλωση μέχρι τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, αλλά ο μάνατζερ του δήλωσε ότι είναι μια εξαιρετική περίπτωση και θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον ίδιο τον Κύπριο μαχητή.

Ο Κώστας πρόσφατα είχε δηλώσει ότι μετά το γεμάτο 2012 ήθελε να ξεκουραστεί μέχρι τον Ιούνιο, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να παίξει τότε με τον νικητή της μάχης μεταξύ του Brian Stannκαι του Wanderlei Silva.  O Rockhold είναι ψηλότερα στην κατάταξη αυτή τη στιγμή από αυτούς τους δύο αλλά ίσως είναι λίγο νωρίς για τον κύπριο μαχητή ο Απρίλης. Όπως και να έχει, μείνετε συντονισμένοι για όποια εξέλιξη.