19/04/2024

Ο Jon Jones ύποπτος για συμμετοχή σε αυτοκινητιστικό!

Νέοι νομικοι μπελάδες φαίνεται να κυκλώνουν τον light heavyweight πρωταθλητή του Jon Jones αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Αλμπουκέρκης (όπου είναι το κάμπ του) ο Jon Jones αναζητείται εδώ και αρκετές ώρες χωρίς να έχει καταφέρει να έχει κανείς επικοινωνία μαζί του, ούτε οι αρχές, ούτε ο προπονητής του, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφετε το άρθρο.

Όλη η ιστορία ξεκίνησε νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ώρες Ελλάδας όταν φήμες φούντωσαν που ήθελαν τον Jones να είναι μπλεγμένος σε σοβαρό θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα ως θύτης και ότι βρίσκεται υπό κράτηση.

Από ότι φαίνεται η ιστορία δεν μοιάζει να είναι τόσο σοβαρή, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η επίσημη θέση τους είναι ότι αναζητείται ο Jones ως ύποπτος σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ο θύτης διέφυγε αμέσως από το σημείο. Θύμα ήταν μια 20χρονή έγκυος κοπέλα η οποία όμως δεν έπαθε κάτι σοβαρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μικροτραύματα.

Πάντως, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του, ούτε οι δικηγόροι του τους έχουν δώσει κάποια συγκεκριμένα στοιχεία ότι τον έχουν βρει ενώ σύμφωνα με τα Μέσα, ούτε ο προπονητής του γνωρίζει που βρίσκεται. Σίγουρα κατα την διάρκεια της ημέρας θα μάθουμε τελικά τι έγινε και αν ο αγώνας του στο UFC 187 με τον Anthony «Rumble» Johnson θα γίνει κανονικά η όχι. Το UFC έβγαλε ανακοίνωση ότι ακόμη παρακολουθεί την κατάσταση και συλλέγει στοιχεία πριν πάρει θέση. Το αστυνομικό τμήμα θα περιμένει 4 βδομάδες να εμφανιστεί ο Jones στις αρχές, αν δεν το κάνει θα εκδόσει ένταλμα σύλληψης. Λίγο δύσκολο να φτάσει μέχρι εκεί όμως η υπόθεση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που o Jones έχει προβλήματα με τον νόμο. To 2012 είχε συλληφθεί γιατί τράκαρε την Bentley του, βραδινές ώρες, σε έναn στύλο ηλεκτρισμού ενώ ήταν μεθυσμένος. Τότε γλίτωσε την φυλακή με  ένα μικρό πρόστιμο, κάποια μαθήματα οδηγικής ασφάλειας κοκ.

Το δεύτερο επεισόδιο ήταν πριν λίγους μήνες όταν σε έκτακτο αντιντόπινγκ τεστ που του έγινε βρέθηκε θετικός σε δείγματα κοκαΐνης, παραδέχτηκε την χρήση αλλά όχι κάποιο εθισμό και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για ένα βράδυ και βγήκε την επόμενη ημέρα.