19/04/2024

Ο Gustafsson έχει κάνει φυλακή στη Σουηδία!

Ο σταρ του UFC Alexander Gustafsson και πρόσωπο του εξώφυλλου του νέου UFC Video Game παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει στο παρελθόν σοβαρά προβλήματα με τον νόμο είναι αληθινά. Από ότι φαίνεται ο Σουηδός έχει αρκετές καταδίκες ως έφηβος για σοβαρές επιθέσεις προς τρίτους ενώ στα 15 του πέρασε 1 χρόνο και 3 μήνες στην φυλακή (σ.σ. αναμορφωτήριο;) για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών σε τρίτο. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι νεότερος δεν ήταν και το καλύτερο παιδί αλλά.. όταν άρχισε να προπονείται στις ΜΜΑ άρχισε να αλλάζει και η προσωπικότητα του και να απομακρύνεται από όλα αυτά.

Δεν είναι ο μόνος αθλητής που έχει τέτοιες μαύρες σελίδες στο παρελθόν του και η αλήθεια είναι ότι το UFC συνηθίζει να δίνει 2ες ευκαιρίες σε τέτοια περιστατικά και κατά τη γνώμη μου καλά κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται σαν να το κάνει επιλεκτικά και κυρίως υπέρ αυτών που είναι ήδη γνωστοί και πετυχημένοι αθλητές.

Πρόσφατα έγινε η αποκάλυψη ότι ένας νέος μαχητής του UFC είχε στο παρελθόν του καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ενάντια στην γυναίκα του πριν από χρόνια. Το UFC τον έκοψε άμεσα όμως αυτός έδωσε συνέντευξη μαζί με την συγκεκριμένη γυναίκα όπου δήλωσαν και οι δύο ότι από τότε έχουν μία εξαιρετική σχέση και ο μαχητής είναι άλλος άνθρωπος σε σχέση με εκείνο το περιστατικό. Αλλά το UFC δεν του έδωσε 2η ευκαιρία.