27/04/2024

Ο GSP και οι εξωγήινοι

Είναι γνωστή η σχέση του πρώην πρωταθλητή του UFC Georges St Pierre με το μεταφυσικό και τις σκέψεις για εξωγήινους και άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα μετά την περυσινή συνέντευξή του στο Podcast του Joe Rogan όπου μιλάει για τις ανησυχίες του και το φαινόμενο του χαμένου χρόνου που έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στη ζωή του. Συγκεκριμένα είπε ότι πολλές φορές, κυρίως το βράδυ αλλά ακόμη και σε περιστάσεις που οδηγεί, χάνει χρόνο από τη ζωή του. Δηλαδή εξαφανίζονται από την μνήμη του τα τελευταία 30 λεπτά ας πούμε, σαν να σβήστηκαν από το μυαλό του. Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σύνηθες χαρακτηριστικό των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί ή γενικά ότι έχουν επαφές με εξωγήινους.

Βέβαια τότε πολύς κόσμος είχε αρχίσει να ανησυχεί για τον Καναδό καθώς η χαμένη μνήμη μπορούσε να είναι και σύμπτωμα ζημιάς στον εγκέφαλο από τα χτυπήματα… Μια ανησυχία που έσπευσε να καθησυχάσει ο GSP, λέγοντας ότι το παθαίνει αυτό από τότε που είναι μικρός, πολύ πριν αρχίσει το «ξύλο»…

Χτες ο Chael Sonnen φιλοξένησε τον Καναδό στο δικό του Podcast και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, βγάζοντας ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Καταρχήν, ο St Pierre μίλησε περισσότερο για τις εμπειρίες που έχει από μικρή ηλικία και τα «τέρατα» που έβλεπε στο δωμάτιό του και φοβόταν ότι θα τον πάρουν μακριά:

» Όταν ήμουν μικρός, φοβόμουν να κοιμηθώ μόνος και έτρεχα κάθε βράδυ στους γονείς μου για να τους πω ότι φοβόμουν το τέρας που ερχόταν για να πάρει. Θυμάμαι που συνήθιζα να το ζωγραφίζω το τέρας  για το οποίο μιλούσα όμως όσο μεγάλωνα σταμάτησα να το βλέπω και είναι λίγο περίεργο γιατί ακόμη και αν μου δείξουν τις ζωγραφιές που έκανα δεν μπορώ να θυμηθώ τι είναι αυτό που ζωγράφισα.. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η μνήμη μου τότε σβήστηκε με κάποιο τρόπο.» 

Παρότι είναι φανερά ανοιχτός στην ύπαρξη εξωγήινος, ο GSP ξεκαθαρίζει πως δεν μιλάει απαραίτητα για πράσινα ανθρωπάκια από άλλους πλανήτες αλλά για φαινόμενα και περιστατικά που ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγήσει αν είναι φυσικά…ή αφύσικα. Δίνει και ένα πολύ ενδιαφέρον παράδειγμα με μάρτυρα τον επίσης πρώην πρωταθλητή του UFC Rashad Evans:

» Ποτε δεν μίλησα για εξωγήινους αλλά για άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO). Αν δεν με πιστεύεις άκου αυτό. Μια μέρα ήμουν στην Αλμπουκέρκη στο New Mexico (σ.σ. εκεί είναι και η Area 51) στο καμπ του Greg Jackson με τον Rashad Evans και κάποιους άλλους. Ήμασταν όλοι σε ένα αμάξι. Ρώτα τους όλους και θα στο επιβεβαιώσουν, εκείνη τη μέρα στον αυτοκινητόδρομο είδαμε ένα UFΟ (σ.σ. ATIA). Δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς, εξωγήινο; αεροσκάφος; κάποιο φυσικό φαινόμενο; αλλά το είδαμε». 

https://www.youtube.com/watch?v=T2beVXn4Auk