28/03/2024

Ο Frank Mir προκαλεί τον Fedor Emelianenko!

Μόνο εγώ δεν έχω προκαλέσει τον Fedor! 


Άλλος ένας βετεράνος ΜΜΑ μαχητής προκαλεί τον Fedor Emelianenko σε μάχη. Λέγαμε χτες για τον πρώην πρωταθλητή του UFC Frank Mir ότι αφέθηκε ελεύθερος από την διοργάνωση  αλλά είναι τιμωρημένος μέχρι το 2018.

Ο Fedor παίζει στο Bellator αλλά θα μπορούσαν να κάνουν μια συμφωνία για να αγωνιστεί στο Rizin, όπου οι τιμωρίες δεν μετράνε, κόντρα στον Mir. Βέβαια ο Αμερικάνος έτσι ρισκάρει να μην μπορέσει να ξαναπάρει άδεια στις ΗΠΑ αλλά τα λεφτά ίσως αρκούν.

Εκτός αν θέλει να περιμένει μέχρι τον Μάρτιο του χρόνου που θα λήξει η τιμωρία του, μιας και λέει ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τα 45 του και είναι 38 σήμερα.

Ο Emelianenko έχασε με ΤΚΟ από τον Matt Mitrione αλλά και αυτός δήλωσε ότι θέλει να ξαναγωνιστεί αν και δεν νομίζω να περιμένει τον Mir μέχρι τότε.

«Θα προτιμούσα να αντιμετώπιζα ονόματα και ο Fedor είναι κάποιος που πάντα ήθελα να αντιμετωπίσω και θα ήταν ωραία να συμπληρώσω την λίστα με τα μεγάλα ονόματα στην καριέρα μου. Μου αρέσουν οι μάχες. Θέλω να μάχομαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω το ίδιο καλά όπως στο παρελθόν. Δεν νομίζω να μπορώ να αγωνίζομαι 3 φορές τον χρόνο. Μια φορά θα είναι ο στόχος, ίσως τρεις φορές σε δύο χρόνια» είπε ο Mir.