20/04/2024

Ο Draymond Green και ο Conor McGregor τσακώνονται στο Instagram!

Ο δύο φορές πρωταθλητής του NBA με τους Golden State Warriors Draymond Green και ο πρωταθλητής του UFC Conor Mcgregor αναμίχθηκαν σε μια, μίνι για την ώρα, κόντρα στο Instagram με αφορμή μια φανέλα των πρωταθλητών με το νούμερο 23 που φορούσε ο Ιρλανδός.


Ο Green ανέβασε την σχετική φωτογραφία και έγραψε στο Instagram: «Είμαστε με τον Floyd αδερφέ, όχι με εσένα, βγάλε την φανέλα» αφού το νούμερο 23 είναι το δικό του νούμερο.

Ο Conor δεν άργησε να απαντήσει γράφοντας με την σειρά του με σχόλιο κάτω από το post: » Αυτός είναι ο CJ Watson φίλε. Δεν ξέρω ποιος @#@! είσαι εσύ. Με σεβασμό, συνέχισε την δουλειά και μείνε στο σχολείο»  ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε «τώρα σκέψου  γιατί φοράω την φανέλα του CJ όταν δεν ξέρω και δεν με νοιάζει το μπάσκετ. Εγώ ντριμπλάρω κεφάλια στο πάτωμα, όχι μπάλες. Δεν είναι παιχνίδι αυτό μικρέ» .

Ποιος είναι ο CJ Watson; Είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας των Warriors του οποίου τα μηνύματα φέρεται να βρήκε στο κινητό της πρώην του ο Floyd Mayweather το 2010 πριν της επιτεθεί. Ένα έγκλημα για το οποίο πέρασε κάποιο χρόνο μέσα στη φυλακή και για το οποίο τον έχει «τσιγκλήσει» πολλές φορές και ο Conor και η ομάδα του.

Αλλά ο Conor θα έπρεπε να ξέρει ποιος είναι ο Draymond Green μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στο NBA τα τελευταία χρόνια. Μπήκε στο NBA μέσω των ντράφτ στη θέση νρ. 35 και κανείς δεν περίμενε τίποτα ιδιαίτερο από τον ίδιο. Αυτός με σκληρή δουλειά και έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς παίχτες στους πρωταθλητές Warriors, στις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν δίπλα δίπλα στον Curry στην προσφορά του στην ομάδα. H αποφασιστικότητα του και η τάση του στο Trash talking ήταν από τα πιο δυνατά του στοιχεία. Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε να θυμάται και να επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία όλα τα ονόματα των 34 παικτών που επιλέχθηκαν πιο μπροστά από τον ίδιο στο ντράφτ και το που βρίσκονται τώρα…

Ακόμη δεν έχει απαντήσει στον Conor αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει να το κάνει αφού σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ανελέητος όπως έδειξε πρόσφατα και στην κόντρα του με τον Lebron James.

We rocking with Floyd bro not you… take that off bruh @thenotoriousmma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Draymond Green (@money23green) στις