27/04/2024

Ο Dillashaw προκαλεί τον μποξέρ Gervonta Davis

Μπορεί οι περιπτώσεις των Cejudo και Dominick Cruz να μοιάζουν ιδανικές για τον Tj Dillashaw ωστόσο εκείνος κυνηγάει ένα money fight που μοιάζει εξωπραγματικό.


Μία αναμέτρηση με τον σούπερ σταρ που προμοτάρει ο Floyd Mayweather, τον Gervonta Davis. Ο Dillashaw πρόσφατα νίκησε τον Cody και διατήρησε τον τίτλο του UFC με τον 32χρονο να ψάχνει την επόμενη πρόκληση.

Ο Davis από την άλλη δείχνει θετικός να δοκιμάσει την τύχη του στις MMA, κάτι που πάντως μοιάζει ριψοκίνδυνο την στιγμή που διανύει μία πολύ καλή πορεία στο μποξ, όντας αήττητος με ρεκόρ 20-0.

Πάντως φέτος αναμένεται να δούμε αρκετά match up με αθλητές που προέρχονται από διαφορετικές »σχολές». Το πείραμα έγινε με το Μayweather vs McGregor και μπορεί για πολλούς να απέτυχε ωστόσο έφερε πολλά χρήματα στις τσέπες των αθλητών, κάτι που αποτελεί δέλεαρ. Ο Dillashaw μπήκε δυνατά στο παιχνίδι των προκλήσεων μέσω twitter αναφέροντας σχετικά:

»Ζήτα την άδεια του πατέρα σου, του Mayweather για να υπογράψεις συμβόλαιο. Βασικά δεν χρειάζεται το συμβόλαιο, αλλά ένας γύρος μόνο», είπε μεταξύ άλλων.