28/03/2024

«Ο Diaz θα ξανακερδίσει τον Conor, αυτή τη φορά ακόμη πιο εύκολα»

Νικητή για δεύτερη φορά στη μάχη του με τον Conor McGregor, βλέπει τον Nate Diaz ο πρώην featherweight πρωταθλητής του UFC, Jose Aldo τονίζοντας μάλιστα, ότι αυτή τη φορά ο Αμερικάνος μαχητής θα κερδίσει ακόμη πιο εύκολα.

dome2«Ο Nate θα κερδίσει ξανά γιατί είναι αυτός που έχει συνηθίσει να παίζει σε αυτή την κατηγορία. Νομίζω είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν μαχητή να ανέβει μια κατηγορία και να αντιμετωπισει έναν μαχητή που την έχει συνηθίσει. Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα είναι και πιο σύντομο γιατί ο Nate θα είναι πιο έτοιμος. Μπορεί να ρίξει σφαλιάρες στον McGregor και να τον στείλει στην θέση του» είπε ο Jose Aldo που αντιμετωπίζει τον Frankie Edgar για την ενδιάμεση ζώνη στα 66 κιλά στο UFC 200. Ο νικητής υποτίθεται ότι θα αντιμετωπίσει μετά τον McGregor για την undisputed ζώνη αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Conor θέλει ή μπορεί να ξανακόψει στα 66 κιλά αφού η σωματοδομή του ταιριάζει περισσότερο στα 70.

«Θα επιστρέψει [στα 66 κιλα], δεν ξέρω αν θα είναι μετά από αυτή τη μάχη ή αργότερα αλλά ξέρω ότι θα επιστρέψει. Μπορεί να διεκδικήσει την lightweight ζώνη αλλά είδαμε τι έγινε…δεν θα την πάρει. Νομίζω ότι πρέπει να μείνει στην featheweight κατηγορία που μπορεί ακόμη να πάει μπροστά» εκτίμησε ο Βραζιλιάνος πρώην πρωταθλητής για το μέλλον του ανθρώπου που του πήρε την ζώνη.