26/04/2024

Ο Dana White ξεσπαθώνει για τα ring girls: Κανείς δεν θα πειράξει τα κορίτσια μου!

Ο Dana White είχε πάντα άριστη σχέση με τα ring girls και τα θεωρούσε απαραίτητα για την «ομαλή διεξαγωγή» των event του. 


Η πρόσφατη θέση της δημάρχου Μελβούρνης Sally Capp  για την χρήση των ring girls στα event έφερε την αντίδραση του White που επιμένει πως στο UFC 243 έχουν ρόλο τα κορίτσια του.

«Για κάποιους οι οποίοι δεν έχουν την γνώση για το ποια είναι αυτά τα κορίτσια, τι κάνουν και τι σημαίνουν για το UFC μπορεί να είναι γελοίο. Μπορείτε να δείτε όποιο σπορ θέλετε. Εμείς φερόμαστε σε αυτά τα κορίτσια πιο καλά από όλους. Δείτε πόσα χρήματα βγάζουν και τι προσφέρουν. Για εμάς είναι σημαντικές και φερόμαστε ανάλογα».

Αξίζει να σημειώσουμε πως αντίστοιχα στην φόρμουλα 1 της Μελβούρνης απαγορεύτηκε η παρουσία των εντυπωσιακών κοριτσιών.Όλα ξεκίνησαν από τον αγώνα του Jeff Horn με τον Michael Zerafa όπου οι promoter αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα ring girls με έναν άντρα, μετά από διαμαρτυρίες φεμινιστριών.

Η αλήθεια πάντως είναι πως αυτά τα κορίτσια κερδίζουν 20.000 λίρες τον χρόνο ενώ κλείνουν παχυλά συμβόλαια με εταιρίες διαφήμισης.