27/04/2024

Ο Dana White «ανακοίνωσε» τον αντίπαλο του Nick Diaz!

Με αποκαλύψεις σημαδεύτηκε η παρουσία του Dana White στο  “UFC Unfiltered” καθώς εκτός από τον Jon Jones που θα γυρίσει για να παίξει με το νικητή του ζευγαριού Cormier vs. Johnson την τιμητική του είχε και ο Nick Diaz για τον όποιο ο πρόεδρος έχει έτοιμο αντίπαλο. 


Για πρώτη φορά ο ίδιος ο Dana μίλησε για το Lawler vs. Diaz που δεν θα γίνει ποτέ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του UFC ο Nick ήταν αυτός που δεν προχώρησε στη συμφωνία του αγώνα αν και σε πρώτη φάση η ομάδα των Diaz ήταν έτοιμοι να τα κάνει όλα… όπα στο event που έκανε το promotion στο Σακραμέντο.

Η ομάδα του Diaz λέει ο White πως τον «τρομοκρατούσε» ότι θα μπει και θα κάνει την ανακοίνωση του Lawler vs. Diaz 2 την ώρα του event επειδή εκεί ήταν και ο ίδιος ο Lawler παρακολουθώντας τους αγώνες, καθόσον και ο ίδιος ζει… δύο γειτονιές παρακάτω στο Σαν Ντιέγκο.

Τελικά τίποτα απ’αυτά τα… ωραία δεν έγινε μια και ο Nick δεν προχώρησε τη συμφωνία. Όπως γράφτηκε αργότερα για το συγκεκριμένο ματς ο μεγάλος Diaz δεν ήθελε τη ρεβάνς με τον Lawler γιατί στο πρώτο μεταξύ τους ματς τον είχε στείλει με ΚΟ.

Εν τέλει πάντως ο Nick Diaz μπορεί να βγει και κερδισμένος αν παίξει σωστά το παιχνίδι που έχει στο μυαλό του ο Dana White. Ο πρόεδρος αποκάλυψε χθες το βράδυ (ώρα Ελλάδος) πως πρότεινε στην ομάδα από το Stockton να παίξει ο Nick με τον Damian Maia. Θεού δώρου αν αναλογιστεί κανείς πως ο Βραζιλιάνος μάστερ στις υποταγές είναι ο πρώτος διεκδικητής στην welterweight κατηγορία. Θα ξενερώσει πάντως ο Maia, καθώς ο White δεν τον υπολογίζει για τη ζώνη καθόσον είπε ότι αν δεν παίξει ο Nick τότε θα γίνει το Maia vs. Masvidal.