18/04/2024

Ο Conor λέει πως είναι διαθέσιμος να μιλήσει για αγώνα με τον Mayweather!

Εκτός από τη σαββατιάτικη μάχη κόντρα στον Nate Diaz, αλλά και τις βλέψεις να φτάσει μέχρι και τη ζώνη του Robbie Lawler ο Conor McGregor δεν ξεχνάει να παραμένει επιχειρηματίας και σε εκτός UFC βλέψεις και σκέψεις.

Ο Ιρλανδός κατά συρροή στο παρελθόν έχει αναφερθεί στον Floyd Mayweather τον απόλυτο «βασιλιά» της πυγμαχίας τη σημερινή εποχή, προκαλώντας σε μάχη είτε μετριάζοντας τις επιτυχίες του. Αρχικά ο Mayweather δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα και του αρκούσε μονάχα να λέει πως δεν γνωρίζει τον εκκεντρικό σταρ των MMA.

Αρπάχτηκαν άσχημα
McGregor – Diaz ΧΘΕΣ!

Αργότερα βέβαια ο αήττητος μποξέρ καταφέρθηκε κατά του McGregor, χαρακτηρίζοντας αυτόν και τους φανς του ρατσιστές… Ο πρωταθλητής του UFC του απάντησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Rafael Dos Anjos… αιχμηρά, αλλά το θέμα μεταξύ τους έμοιαζα να λήγει εκεί. Μέχρι χθες τουλάχιστον που ο McGregor επανήλθε αναφέροντας στα Μέσα πως είναι ανοιχτός στον Mayweather για να έρθει αυτός και να του κάνει πρόταση για αγώνα.

«Τρελό» αφιέρωμα
Fightsports.gr
για τον MAYWEATHER

«Είμαι ανοιχτόμυαλος και μου αρέσουν οι προκλήσεις και οι μάχες. Ο κόσμος 100% θα ήθελε να δει ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα… Είμαι όλος «νούμερα (σ.σ. μιλάει για χρήματα σε αυτό το σημείο)» θα το έκανα αυτό το παιχνίδι.»

Στη συνέχεια ο McGregor με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο έκανε και το κάλεσμα στον Mayweather. Ένα κάλεσμα που χρόνια έχει να κάνει κανείς στον Floyd και ο αυτός να ανταποκριθεί: «Έλα να συζητήσουμε (σ.σ. αναφερόμενος στον Floyd), αλλά να ξέρεις εγώ είμαι το κλειδί του αγώνα, εγώ κρατάω τα κλειδιά αυτής της μάχης.»

Για την οικονομία του θέματος αξίζει να γνωρίζετε πως ο Mayweather σε σύγκριση με όλους τους άλλους μαχητές στα 19 χρόνια καριέρας έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ που αφορούν το μποξ με το βασικότερο να είναι πως η περιουσία του ανέρχεται κοντά στα 700.000.000 δολάρια. Ο Conor από την άλλη είναι νεαρός και έχει ήδη σπάσει το φράγμα των 1.000.000 PPV’s και όσο το αστέρι του συνεχίζει να λάμπει τα νούμερα αυτά θα αυξάνονται…