20/04/2024

Ο Φιλίππου θέλει τον Bisping στο Λονδίνο τον Ιούλιο!

Μια νέα μάχη φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του UFC top middleweight Κώστα Φιλίππου, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ράδιο του bjpenn.com δήλωσε ότι του αρέσει η ιδέα να αντιμετωπίσει τον Michael Bisping στον Ιούλιο μέσα στην πατρίδα του.

«Ξέρω ότι το UFC δεν βάζει μαχητές που έρχονται από νίκη ενάντια σε αυτούς που έχουν χάσει, αλλά αυτή περίπτωση είναι διαφορετική γιατί, ο Bisping  βρίσκεται στο προσκήνιο τόσο καιρό. Έχει παλέψει με τα καλύτερα ονόματα του χώρου και νομίζω ότι η μάχη έχει νόημα» είπε ο Κώστας και πρόσθεσε:

«Αυτός θα παίξει στην πατρίδα του ενάντια σε έναν μαχητή στο top 5 και με σερί 5 νικών. Αν με κερδίσει μπαίνει και πάλι στο «παιχνίδι» του τίτλου ενώ το ίδιο ισχύει και για μένα. Του αρέσει να παίζει στην όρθια μάχη και το ίδιο και εμένα οπότε θα έχουμε ένα ωραίο αγώνα. Αν ήμουν αυτός, θα δεχόμουν».

Στο ίδιο πλαίσιο ήταν και οι δηλώσεις του μάνατζερ του Κώστα που τόνισε ότι είναι μία αρκετά επικίνδυνη μάχη αλλά πιστεύουν ότι ο Κύπριος μαχητής μπορεί να τα πάει πολύ καλά.  «Δεν λέμε ότι αυτή η μάχη θα κρίνει διεκδικητή τίτλου, γιατί δεν θα το κάνει, αλλά είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τον Κώστα να κάνει το όνομά του ακόμη πιο γνωστό» είπε εκείνος.

Το σίγουρο είναι ότι μία μάχη του Bisping στην Αγγλία θα γεμίσει το στάδιο όποιος και να είναι ο αντίπαλος ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πως θα χειριστεί το smack talk του Βρετανού ο Κώστας που είναι πολύ πιο ήρεμος σαν χαρακτήρας.

Νωρίτερα φέτος ο Κύπριος μαχητής εξέφρασε την θέληση να αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Stan vs Wanderlei Silva το καλοκαίρι  αλλά ο Bisping είναι σίγουρα μεγαλύτερο όνομα αυτή τη στιγμή και από τους δύο, ενώ, θα έχει την ευκαιρία να παίξει και στο main event σε ένα UFC στην Αγγλία.

Πριν λίγες μέρες ο Κώστας δήλωσε ότι είχε πρόταση να αντιμετωπίσει νωρίτερα φέτος τον Yushin Okami στην Ιαπωνία ενώ και ο τελευταίος πρωταθλητής του Strikeforce Luke Rockhold ζήτησε να παίξει μαζί τού αλλά όπως και στην πρώτη περίπτωση, η μάχη θα ερχόταν συντομότερα από το καλοκαίρι που θέλει ο Φιλίππου, μέχρι να ξεπεράσει κάποιους μικροτραυματισμούς που έχει.