19/04/2024

Ο σχιζοφρενής Viacheslav Datsik αποφυλακίστηκε και προκαλεί τον Alexander Emelianenko!

Πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση που θα μας απασχολήσει σίγουρα στο μέλλον… Ο Viacheslav Datsik αποφυλακίστηκε πριν από λίγες μέρες από ψυχιατρικό ίδρυμα της Ρωσίας και είναι έτοιμος να αγωνιστεί!


Ο 42χρονος είχε κάνει το ντεμπούτο του το 1999 κόντρα στον Andrei Arlovski. O Arlovski κατάφερε αργότερα να γίνει πρωταθλητής του UFC αλλά ο Datsik είχε διαφορετική πορεία. 15 αγώνες πρόλαβε να κάνει μέχρι να εξαφανιστεί το 2006. Τότε υπήρξαν φήμες πως πέθανε σε σύγκρουση αμαξοστοιχίας.

Αργότερα θα τον εντόπιζαν στην Αγία Πετρούπολη όπου έκανε ληστεία σε τράπεζα. Τον συνέλαβαν και οι γιατροί διαπίστωσαν σχιζοφρένεια με αποτέλεσμα να τον κλείσουν σε ίδρυμα.

Κατάφερε να αποδράσει και να το σκάσει στην Νορβηγία! Εκεί οι αρχές τον συνέλαβαν εκ νέου και κατέληξε σε φυλακή της χώρας. Και πάλι υπήρξε φήμη πως τον σκότωσαν στην φυλακή αλλά δεν ίσχυε.
Πρόσφατα αποφυλακίστηκε και σύμφωνα με το έγκυρο ΜΜΑ Team Dagestan ψάχνει τον Alexander Emelianenko που έχει και εκείνος παρόμοια πορεία σε ψυχιατρεία και φυλακές.