18/04/2024

Ο Ογκανεσιάν απειλεί τον Τρικωμίτη: Θα τον κουράσω και θα τον υποτάξω

Ένα φοβερό ματς για το κοινό ετοιμάζει το MMA Challenge Pro καθώς ακολουθεί η ρεβάνς του Ρόμπερτ Ογκανεσιάν με τον Αντρέα Τρικωμίτη στις 2 Φεβρουαρίου.


Το πρώτο παιχνίδι δημιούργησε τεράστιο ενδιαφέρον για ένα δεύτερο καθώς ο Ογκανεσιάν αναδείχτηκε νικητής ωστόσο μετά άλλαξε το αποτέλεσμα σε No Contest. Τώρα ο αθλητής του Armagos Gym καλείται να δώσει απαντήσεις και μέσω του παρακάτω βίντεο τονίζει πως είναι αποφασισμένος για την νίκη.

Να θυμίσουμε πως ο Κύπριος είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια των μικτών πολεμικών τεχνών στην Μεγαλόνησο, προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη και το ματς θα είναι συναρπαστικό. Διαβάστε την ανακοίνωση του promotion και δείτε παρακάτω το βίντεο.

«Μετά τον πολύ δύσκολο αγώνα των δύο πρωταθλητών στο MCP 8 ήρθε η ώρα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιος είναι ο καλύτερος ΜΜΑ fighter εκ των δύο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί για την European Balkan belt του MCP. Η σύγκρουση αναμένεται συγκλονιστική, τόσο για τους fans τους αθλήματος που θα παρευρεθούν 2 Φεβρουαρίου στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, όσο και για αυτούς που θα το παρακολουθήσουν μέσω pay per view από to mcp tv. Don’t miss it! Mην το χάσετε».