18/04/2024

Ο νεότερος «χρυσός» παλαιστής θέλει UFC

Kyle Snyder, το καμάρι των Αμερικάνων μετά τους προσφάτους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Πρόκειται για τον νεότερο αθλητή από τις ΗΠΑ που έχει κερδίσει χρυσό μετάλλιο στην κορυφαία αθλητική συνάντηση. Μόλις στα 20 του χρόνια ο Kyle έγραψε ιστορία και θέλει να συνεχίσει…

Ένα «tweet» του Ολυμπιονίκη ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τα σενάρια που τον ήθελαν να παίρνει άμεσα μεταγραφή για τις ΜΜΑ και συγκεκριμένα για το UFC. Συγκεκριμένα αμέσως μετά το σόου στο Cleveland ο νεαρός «ανέβασε» στα social media: «Θέλω μάχη…» κάνοντας tag τη σελίδα του οργανισμού:

Οι φήμες για να μεταπηδήσει ο Snyder από την παλαίστρα στο κλουβί έχουν ακουστεί εδώ και καιρό, αλλά ο νεαρός μοιάζει με τις δηλώσεις του ιδιαίτερα επαγγελματίας και προσγειωμένος στις σκέψεις του. Μιλώντας στο FOX ξεκαθάρισε πως όλες οι κινήσεις του πρέπει να γίνονται μεθοδικά και όχι βεβιασμένα απλά και μόνο για να μείνουν.

Θα τον ενδιέφερε πάρα πολύ να παίξει στο UFC, τόνισε όπως πως στα 20 του χρόνια παραμένει ερωτευμένος με την Πάλη και γι’αυτό στόχος του είναι να αγωνιστεί για το χρυσό και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, άλλωστε το 2020 θα είναι μόλις 24 ετών και πιο έμπειρος και δυνατός από ποτέ.

Πάντως από το περιβάλλον του UFC θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Kyle θα υπογράψει με τον Dana, καθώς ο οργανισμός δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πληρώνει και καλά μαχητές που νωρίτερα έχουν κάνει το πέρασμά τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σχετικά με τον Kyle είναι γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1995 και αγωνίζεται στην κατηγορία των 97 κιλών. Εκτός από νεότερος χρυσός Ολυμπιονίκης της Πάλης στην Αμερική είναι και ο νεότερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αφού είχε ανέβει στο ψηλότερο βάθρο στα 19 του. Το στυλ του είναι η ελευθέρα…

Σ’αρέσουν οι μάχες;.. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ το Fightsports.gr στο facebook και το instgram!

ΤΟ YOUTUBE ΣΤΑ… ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥ