25/04/2024

Ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης κόντρα στον Roosmalen!

Ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης είναι τελικά ο αντίπαλος του Robin Van Roosmalen στο FFC 22 της Αθήνας όπως ανακοινώθηκε από την ίδια την διοργάνωση! Η μάχη θα είναι στα 66 κιλά και θα είναι φυσικά το ντεμπούτο του Ολλανδού πρωταθλητή του GLORY.

Ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης μαχόταν εδώ και χρόνια στα κλουβιά της Αγγλίας έχοντας παίξει στο Cage Warriors, το UCMMA και άλλα promotions.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Ελλάδα ήταν στις 11 Αυγούστου του 2012 και σήμερα έχει ρεκόρ στο sherdog 6-5. To 2014 μάλιστα πέτυχε ένα εκπληκτικό comeback KO επί του Corrin Eaton με spinning back elbow και έγινε viral σε όλα τα μεγάλα μαχητικά σάιτ, κάποια από τα οποία μάλιστα το επέλεξαν ως το ΚΟ της χρονιάς!

Εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και προπονείται στο Diamond MMA και BJJ με τον Τόνυ Χριστοδούλου και τον Βασίλη Νικολακόπουλο

 

So proud to have the Real Life Greek Rocky story in Athinodoros Michailidis on our team.. Coming from the streets of Athens, traveling, grinding, and suffering all over the world to get his shot… Follow this warriors story, the its just started to get interesting!!!!!!

Δημοσιεύτηκε από Tony Christodoulou στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016