25/04/2024

Ο Έλληνας που θέλει να φέρει το Champions League των μαχητικών στην Ελλάδα!

ekptosiO Τόλης Μακρής είναι ο άνθρωπος πίσω από το Elite Fight Night Champions League του elite-boxing.com, μια διοργάνωση που σε ΜΜΑ και Muay Thai κάνει πάταγο κάθε χρόνο και προβάλετε σε εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατών μέσα από τα μεγαλύτερα δίκτυα (ESPN, Eurosport, FOX Sports κα.)

Εκεί συμμετέχουν μαχητές από όλο τον κόσμο όπου προκρίνονται μέσω των περιφερειακών προκριματικών για να διεκδικήσουν στους μεγάλους τελικούς τα τρόπαια. Για το Muay Thai τα Finals γίνονται στην Ταΐλάνδη στη μεγάλη γιορτή του βασιλιά υπό την αιγίδα της WMC με τον νικητή να στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής.

Για το ΜΜΑ η αντίστοιχη τελική διοργάνωση είναι το Abu Dhabi .

Όπως λέει ο κος Μακρής στην αυριανή ESPRESSO σκοπός του είναι να γίνουν τα προκριματικά για όλη την Ευρώπη στην Ελλάδα και για τα δύο αθλήματα και γι αυτό το λόγω, μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Περγιάλη, είχε επαφές αυτό τον καιρό με ανθρώπους του χώρου στην Ελλάδα για να δει αν υπάρχει πρόσφορα έδαφος.

Διαβάστε αύριο στην ESPRESSO όλη του την συνέντευξη.

Να τονίσουμε εδώ ότι εκτός από το EB-TV το οποίο έχει εκατομμύρια συνδρομητές, το Elite Boxing έχει και άλλα κορυφαία προϊόντα στο πορτφόλιο του όπως το «Thailand vs Challenger» που είναι ίσως το μεγαλύτερο Muay Thai event στον κόσμο.

open-international-fight-club-banner-600x120