29/03/2024

Ομάδα «ειδικών αποστολών» στέλνει η Π.Ο.ΜΜΑ στο World Cup MMA

Την ομάδα που θα δώσει το παρών στα Extreme Games της Ρόδου ανακοίνωσε η  Π.Ο.ΜΜΑ για τους αγώνες World Cup MMA 3 με 6 Μαΐου. Αναλυτικά:


«Η εθνική ομάδα της Π.Ο.ΜΜΑ για το 2018  όπως διαμορφώθηκε από τους πανελλήυνιους αγώνες στις 4 Μαρτίου 2018. Η εθνική προέρχεται από τους αγώνες στην Α’ κατηγορία και αποτελείται από τους Σιούτη Μάκη (Hellas Top Team) – 61.2 κιλά, Λασκαρίδη Κωνσταντίνο (GFT ) -70.3 κιλά , Σπανιά Βαγγέλη (Hellas Top Team) -77.1 κιλά , Παπαδόπουλο Γιώργο (Gladiators Λάρισας ) -93 κιλά και  Μπάρκα Αθανάσιο ( Α.Ο.Σείριος) +93 κιλά.

Οι κατηγορίες που δεν αγωνίσθηκαν θα συμπληρωθούν με πρωταθλητές προερχόμενους από την Β’ κατηγορία . Την εθνική ομάδα προκειμένου να αγωνισθεί στο World Cup MMA στα πλαίσια των Extreme Games στις 3-6 Μαΐου στην Ρόδο θα χορηγήσουν ο προπονησιολόγος Κωστικιάδης Ιωάννης που θα αναλάβει την προετοιμασία τους όσο αφορά την φυσική κατάσταση τους και οι Μαργαρίτης Τάκης (Eiselt) και Γιατζόγλου Αιμίλιος (QNT) των εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής που θα χορηγήσουν τα απαραίτητα συμπληρώματα για την προετοιμασία των αθλητών.