29/03/2024

Ολοκληρώθηκε η πώληση του UFC!

Δεν ξέρω πόσοι είδατε την ζύγιση του UFC 202 από την αρχή, όταν ο Joe Rogan ανακοίνωνε ένα ένα από τα στελέχη του UFC που τον συνόδευαν στην σκηνή και αμέσως μετά τον Dana White, στη θέση του Lorenzo Fertitta ο Rogan ανακοίνωσε τον Ari Emanuel (φωτό) «New Owner Bitches!».

Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου αφεντικού και CEO του UFC αφού ολοκληρώθηκε και επίσημα η αγορά της διοργάνωσης από τους αφους Fertitta έναντι 4 δις ευρώ!

Μάλιστα η νέα διοίκηση έστειλε και memo σε όλους τους μαχητές για να τους ανακοινώσει την νέα εποχή του UFC.

«Προς τους αθλητές του UFC

dome2Η ομάδα μας έχει την τιμή να εκπροσωπεί το UFC και να δουλεύει με αρκετούς από εσάς στον τομέα του entertaintment τα τελευταία χρόνια. Είχαμε πρώτη θέση και σαν συνεργάτης και σαν οπαδός στην αφοσίωσή σας στο άθλημα και στην εκπληκτική δουλειά του UFC στο να κάνει το ΜΜΑ δημοφιλές σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι για το μέλλον του UFC και το δικό σας. Ως ο νέος διαχειριστικός φορέας του UFC θα δουλεύουμε με τον Dana και την ομάδα του για να μεγεθύνουμε την δουλειά που ήδη γίνεται, ενεργοποιώντας όλα τα αθλητικά και enterntainment όπλα που έχουμε στο διεθνές μας δίκτυο.

Προσβλέπουμε στην συνεργασία μαζί σας και αναμένουμε οτιδήποτε ιδέες έχετε καθώς ξεκινάμε το νέο αυτό κεφάλαιο.  

Ari Emmanuel & Patrick Whitesell, Co-CEOs, WME/IMG»

katsinopoulos-768x230