19/04/2024

Οι Furor στο GFC 5

Η ανερχόμενη ελληνική Μεταλ/Ροκ μπαντα «Furor» θα κάνει μία σκληρή εμφάνιση στο GFC 5 παίζοντας ζωντανά για το κοινό το τραγούδι «Stinkhole Loaded» συνοδεύοντας την δυνατή ΜΜΑ δράση! Επίσης, αναμένεται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά και ένα δεύτερο τραγούδι έκπληξη, μόνο για το κοινό του κορυφαίου ΜΜΑ event της χώρας! Διαβάστε τί είπε το συγκρότημα για αυτή τη συμμετοχή του:

1)Ας ξεκινήσουμε με το, ποίοι είναι οι FUROR και τί κάνουν ακριβώς;

Oι Furor είναι ένα metalcore συγκρότημα από την Αθήνα και αποτελείται από τους Βαγγέλη Κολιό (φωνητικά), Γιώργο Θωμά (κιθάρες), Νίκωνα Τζίφα (τύμπανα) και Δημήτρη Μπουζιώτη (μπάσο).Ξεκινήσαμε το 2001 και από τότε η προσπάθεια μας είναι να μεταφέρουμε τη μουσική μας σε όλους τους ακροατές και ειδικότερα στους λάτρεις των ακραίων μουσικών ακουσμάτων.Έχουμε κυκλοφορήσει 3 δίσκους (2006) No god can’t judge us, (2008) Those Chords Made Chaos, (2013) Blind Faith Revolver και ένα EP (2012) Small Talk Delirium. Συναυλιακά έχουμε πραγματοποιήσει τριψήφιο αριθμό συναυλιών σε όλη την Ελλάδα και η εμφάνιση μας στο GFC 5 είναι σίγουρα αυτή που θα εκτεθούμε στο μεγαλύτερο και πιο διαφορετικό κοινό για πρώτη φορά και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

2) Είναι το Metalcore και γενικά η «σκληρή» μουσική κομμένη και ραμμένη για τις ΜΜΑ;

Δεν υπάρχει καλύτερο μουσικό είδος να ντύσει το soundtrack οποιασδήποτε μάχης ΜΜΑ. Στοιχεία όπως η τεράστια έκλυση ενέργειας, ο ρυθμός , η ένταση κάθε αγώνα, ο δυναμισμός, η έκκριση αδρεναλίνης βρίσκονται παράλληλα και στις 2 μορφές τέχνης οπότε μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά και βέβαια να εμπνεύσουν και να δώσουν κίνητρο η μια στην άλλη.

3) Οι ίδιοι πόσο φαν είστε των ΜΜΑ; 

Είμαστε μεγάλοι φαν του UFC με νο1 προτίμηση τους μαχητές της οικογένειας Gracie και ειδικότερα του Royce .Έπονται οι Vitor Belfort, Tito Ortiz(παίρνει και έξτρα πόντους ως άντρας της Jenna Jameson). Από τη χώρα μας είδαμε τελευταία τον Τόνυ Χριστοδούλου που βέβαια κάνει καριέρα ως Έλληνας του εξωτερικού και στο GFC 5 αν νικήσει θα κάνει το μεγάλο άλμα ως μαχητής. Δεν έχουμε κάνει κάποια πολεμική τέχνη σε σοβαρό επίπεδο… μικροί κάποιοι κάναμε καράτε(sic) και tae kwon do…αλλά η απόφαση να διαδώσουμε τη μουσική μας και να την κάνουμε αποδεκτή σε μια κοινωνία όπως η ελληνική είναι η καθημερινή μας μάχη. Μαθαίνουμε την πολεμική τέχνη της μουσικής.

4) Τι περιμένετε να δείτε εσείς το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae Kwon Do και τι να περιμένει ο κόσμος να δεί και να ακούσει από εσάς;

Είναι σίγουρο πως οι αγώνες που ξεχωρίζουν είναι τα main events αλλά μετά την συνέντευξη τύπου είδαμε πως ο αγώνας μεταξύ των 2 κοριτσιών αναμένεται πολύ συναρπαστικός. Γενικά από το GFC 5 περιμένουμε να δούμε δυνατές μονομαχίες σε κάθε επίπεδο, πολύ κόσμο που αγαπάει το άθλημα να κατακλύσει τις εξέδρες, τη χαρά της νίκης και της συμμετοχής, ευγενές αθλητικό πνεύμα και να ανέβει η αδρεναλίνη στα ύψη.Επίσης περιμένουμε μια διοργάνωση άψογη , τελειοποιημένη στα υψηλά στάνταρ που έχουν τεθεί κατά τα πρότυπα του εξωτερικού και σε αυτό το σημείο να ευχηθούμε καλή τύχη και υγεία σε όλους τους αγωνιστές. Εσείς πρέπει να περιμένετε να ακούσετε και να δείτε μια δυνατή εμφάνιση με πάθος, ένταση επί σκηνής, δυνατές κιθάρες, φρενήρεις ρυθμούς στα τύμπανα, ογκώδες μπάσο και δυναμικά φωνητικά.Θα ερμηνεύσουμε το κομμάτι μας Stinkhole Loaded από τον δίσκο μας Blind Faith Revolver που είναι και το πρώτο videoclip του άλμπουμ και ακόμα ένα κομμάτι έκπληξη.

5) Σύντομα κυκλοφορεί και επίσημα το τελευταίο άλμπουμ σας πείτε μας λίγα πράγματα και γι αυτό αλλά και πιθανές άλλες εμφανίσεις σας για όσους θα θέλουν να σας ξαναδούν ζωντανά.

Ο δίσκος μας Blind Faith Revolver θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από την Trailblazer Records σε κανονική μορφή.Τον είχαμε ήδη δώσει δωρεάν τον μαζί με το περιοδικό Metal Hammer στο τεύχος του Μαρτίου 2013 και τώρα θα κυκλοφορήσει και σε κανονική μορφή. Έχουμε ήδη προγραμματίσει ένα ελληνικό tour με σκοπό να εμφανιστούμε σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας μας και σχεδιάζουμε ένα ευρωπαικό tour κάνοντας επαφές με ξένους διοργανωτές.Επίσης σίγουρα θα τιμήσουμε την πόλη μας την Αθήνα με διάφορες εμφανίσεις φέτος.Έτσι κ αλλιώς η δική μας μάχη γίνεται πάνω στο σανίδι και είναι η στιγμή για την οποία ζούμε και αναπνέουμε
Εν κατακλείδι σεβόμενοι την δύναμη της ψυχής και την αφοσίωση όλων των αθλητών/αθλητριών των πολεμικών τεχνών είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μας δίνεται η ευκαιρία να ντύσουμε με τη μουσική μας έναν τέτοιο θεσμό όπως το GFC!!!Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!!!