27/04/2024

Οι τρεις κορυφαίοι νοκ άουτερς του UFC

Έχουν προσφέρει γη και ύδωρ στο promotion με τις καταπληκτικές εμφανίσεις… Οι τρεις αθλητές που θα δείτε παρακάτω είναι οι νοκ άουτερς που ξεχωρίζουμε από το σημερινό UFC. 


 Mark Hunt

Είναι ο πιο σκληρός μαχητής όλων με τα πιο βαριά χτυπήματα. Έχει κλείσει τα…φώτα σε αθλητές όπως στον Frank Mir,Roy Nelson,Antonio Silva, Stefan Struve και άλλους. Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος και πιο πλήρης μαχητής στο promotion αλλά η δύναμη του αξίζει ειδικής μνείας.

Χαρακτηριστικό πως έριξε μέχρι και τον Antonio ‘Bigfoot’ Silva στην επική μάχη του 2013 που ήταν από τις καλύτερες όλων των εποχών.

Conor McGregor

Δεν θα μπορούσε να μην είναι στην λίστα καθώς το αριστερό του χέρι έχει ρίξει μπόλικο…κόσμο. Μάλιστα κατόρθωσε στα έξι από τα επτά πρώτα του παιχνίδια να τα τελειώσει με νοκ άουτ. Συνολικά έχει 17 νοκ άουτ στις 19 νίκες που έχει πετύχει με κορυφαία αυτή επί του Aldo σε 13 δεύτερα.

Alistair Overeem

Ναι ο Ολλανδός χτυπάει δυνατά και είναι διαχρονική αξία. Ο Alistair Overeem έχει μοιράσει νοκ άουτ σε πολλές διοργανώσεις πριν καταλήξει στο UFC. Κ-1, Strikeforce, Dream κτλ. Έχει 18 νοκ άουτ στις 41 νίκες που κατέχει. Οι υποταγές του είναι περισσότερες, 19 στον αριθμό αλλά δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς την δύναμη των χεριών του.

Το αριστερό hook στον Dos Santos ανήκει στα highlights του UFC ενώ έχει διασύρει και τον Andrei Arlovski. Lesnar και Mir είναι επίσης στην λίστα του. Στα 36 του χρόνια έχει δώσει πολλά νοκ άουτ στο κοινό και άξια βρίσκεται στην λίστα.