25/04/2024

«Οι νέοι ιδιοκτήτες κατέστρεψαν το UFC σε 15 λεπτά»

Τ’όνομα του Mike Goldberg ήταν ένα από τα πιο ηχηρά που ακούστηκαν ανάμεσα σε αυτά που η νέα διοίκηση του UFC έδειξε την πόρτα της εξόδου. 


Στο τελευταίο σόου που περιέγραψε το UFC 207 ο Mike Goldberg δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον κόσμο έπειτα από την εικοσαετή πορεία του στις περιγραφές των μαχών της κορυφαίας ΜΜΑ διοργάνωσης του κόσμου…

Χθες, όμως, επιτέλους ο επί χρόνια sportcaster έλυσε τη σιωπή του καλεσμένος στην εκπομπή MMA Hour και δεν ήταν καθόλου ευγενικός προς τη νέα διοίκηση της WME-IMG λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χτίζαμε για 15 χρόνια μία υπέροχη οικογένεια και η διοίκηση την κατέστρεψε σε 15 λεπτά…»

Ο Mike Goldberg είπε πως ενημερώθηκε την 1η του Δεκέμβρη πως το συμβόλαιό του με το UFC δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Μαζί μ’εκείνον όμως απολύθηκαν άλλοι 100 και θ’ακολουθήσουν κι άλλοι ανέφερε χθες ο γνωστός sportcaster.

«Επειδή όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμουν στο προσκήνιο η δική μου απόλυση ακούστηκε περισσότερο. Άλλοι 100 άνθρωποι όμως έχασαν τις δουλειές τους. Το τμήμα του Καναδά έκλεισε εντελώς και στεναχωριέμαι για όλους. Δεν διαφέρω από τον τελευταίο ως τον πρώτο εργαζόμενο, όλοι απολυθήκαμε.»