26/04/2024

Οι ΜΜΑ εντυπωσίασαν σε ακόμη ένα «The Battle»

Αν και στα ρεπορτάζ τις επόμενης μέρας η τετράδα των ΜΜΑ πέρασε στα ψιλά γράμματα, όσοι βρέθηκαν στην Καβάλα στο The Battle 6 αλλά και στην προηγούμενη διοργάνωση, είχαν την ευκαιρία να δουν φοβερούς αγώνες από έμπειρους αλλά και νέους μαχητές! 

Ιδιαίτερα στην Καβάλα, όπου ξεχώρισε η συμμετοχή του πολύ καλού Rodrigo Botti, ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Χρήστου Πλασάρη (Armagos Team) και του  Κωνσταντίνου Νικολαΐδη ( Αγ. Γεώργιος) ήταν μία από τις καλύτερες ΜΜΑ μάχες που έχω δει στην Ελλάδα. Δύομιση γύροι γεμάτη δράση και ανατροπές αφού, τον 1ο τον κέρδισε ο Πλασάρης, τον δεύτερο ο Νικολαΐδης και ο τρίτος ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός μέχρι το τρίγωνο που πέρασε ο μαθητής του Αρμάγος Team και έληξε τη μάχη.

Πολύ δυνατός ήταν και στον τελικό ο Πλασάρης απέναντι στον Botti καταφέρνοντας να ξεγλιστρήσει από κάθε προσπάθεια υποταγής του παγκόσμιου BJJ πρωταθλητή και να του δημιουργήσει και προβλήματα ειδικά στον 3ο γύρο!

Εντυπωσίασε και ο Νικολαΐδης παρά την ήττα απέναντι στον πιο έμπειρο Πλασάρη ενώ θέλουμε να ξαναδούμε και τον Χριστοδουλίδη ( Spartakos) που ήταν άτυχος στον ημιτελικό ενάντια στον Botti.

Με την παλιά φρουρά που αναδείχθηκε κυρίως μέχρι το 2011 να είναι ακόμη ανενεργή σε μεγάλο βαθμό, οι νέοι μαχητές που αναδείχθηκαν στις φετινές διοργανώσεις αλλά και οι εντυπωσιακές μάχες που συχνά βλέπουμε (ίσως και πιο συχνά από πυγμαχία – Kick boxing…)  είναι σίγουρα δείγμα της ανόδου του αθλήματος.

Δείτε στο τέλος του άρθρου τους δύο αγώνες του Πλασάρη όπως τους κατέγραψε η γωνία του.

Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι μας στο Youtube για βίντεο: Συνεντεύξεις, εκπομπές, χιούμορ και φυσικά μάχες!!!

http://www.youtube.com/user/fightsportsgreece

plasaris2