19/04/2024

Οι δεκαπεντάχροι πρωταθλητές της Hellas Top Team

ΚΑΠΡΗ ΑΙΜΙΛΙΑ – ΟΡΦΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Οι δεκαπεντάχροι πρωταθλητές της Hellas Top Team

«Πιστεύω ότι το μέλλον τους ανήκει» δήλωσε ο προπονητής τους Δημητρίου Δημήτρης. Διαβάστε το άρθρο της Hellas Top Team για τους δύο νεαρούς πρωταθλητές της ΕΟΠΥΜΥ: 


ekptosi
«Η Καπρή Αιμιλία ασχολείται με το kickboxing 4 χρόνια ενώ με το grapplingmma μόνο 1,5 χρόνο. Έχει κατακτήσει την 3η θέση στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα kickboxing (kicklight) αγωνιζόμενη όμως στην παραπάνω κατηγορία κιλών -65 το 2016 στο Δουβλίνο και την 2η θέση στο Κ-1 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Π.Ο.Κ. στην Α κατηγορία. Πρώτη θέση στο grappling στην κατηγορία γυναικών -60 kg Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. 2016 ,δεύτερη θέση στο Shootograppling στις γυναίκες -60 kg 2016. Ενώ πριν λίγες ημέρες κατέκτησε την πρώτη θέση στο mma στην κατηγορία γυναικών -60 kg στο πανελλήνιο κύπελο της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. 2016. Χορηγός της ο Γιώργος Πατρελάκης και το mma fight.

Ο Θανάσης Ορφανός ασχολείται μόνο έναν χρόνο με το kickbox και το grappling ενώ τους τελευταίους 4 μήνες έχει προχωρήσει και στην εκμάθηση των mma. Αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο kickboxing κατέκτησε το χάλκινο μετάλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Π.Ο.Κ. στο kicklight το 2016. Έχει πάρει 1η θέση στο Πρωτάθλημα grappling της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. στα -66 kg στην κατηγορία παίδων το 2016 , ενώ λίγες ημέρες πρίν κατέκτησε την 2η θέση στις mma στο πανελλήνιο κύπελο της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. στα -69 kg. Χορηγός του ο Τσάλας Τάσος και η Force– 1.»