29/03/2024

Οι αντίπαλοι των Πλασάρη και Ογκανεσιάν στη Βουλγαρία!

Δύσκολα παιχνίδια περιμένουν τους δύο μαχητές του Αρμάγος Gym στη Βουλγαρία και την διοργάνωση  Warriors Fight Night. Ο Χρήστος Πλασάρης θα αντιμετωπίσει στα 77 κιλά τον πολύ καλό Georgi Valentinov (8-3)  ενώ ο Ρόμπερτ Ογκανεσιάν θα τα βάλει με τον «κακό δαίμονα» των Ελληνων μαχητών, Nikolai Alexiev  στα 84 κιλα. Ο τελευταίος έχει κερδίσει 5 μαχητές από την Ελλάδα στο παρελθόν, ανάμεσά τους και τους Μορούλη, Ζουράμπ! Σκληρός και έμπειρος μαχητής, μπορεί το ρεκόρ του να μην εντυπωσιαζει αλλά έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο τεστ για κάθε αντίπαλο.

Θυμίζουμε ότι το event θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου σε μεγάλο τουριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΕΟΠΥΜΥ που «έκλεισε» τις μάχες:

«Στις 2 Αυγούστου στο Sunny Beach στην Βουλγαρία θα λάβει χώρα επαγγελματική διοργάνωση mma  υπό την αιγίδα της Βουλγαρικής ομοσπονδίας και σύμφωνα με τους κανονισμούς της WMMAA. Ο πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. Δημητρίου Δημήτρης σε συνεχή συνεργασία με τον Βούλγαρο πρόεδρο , «έκλεισε» δύο Έλληνες αθλητές που θα διαγωνισθούν στο event. «Η ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων είναι δύσκολη αν λάβουμε υπόψιν μας ότι οι περισσότεροι Έλληνες αθλητές βρίσκονται  σε διακοπές. Όμως οι αθλητές του Κώστα Αρμάγου δεχτήκαν την πρόσκληση και θα αγωνισθούν ενάντια σε δύο από τους καλύτερους Βούλγαρους mma’ers.  Έχουμε λοιπόν τον Πλάσσαρη Χρήστο στα -77 κιλά εναντίον του Georgi Valentinov και τον Ουγκενισιάν Ρόμπερτ στα -84 κιλά εναντίον του Nikolai Alexei. «Μεγάλη πρόκληση και για τους δύο αθλητές μας που βρίσκονται όμως σε πολλή καλή κατάσταση και έχουν καλή ψυχολογία. » δήλωσε ο Δημητρίου Δημήτρης.»