25/04/2024

Ξεκινάει στις 22/01 το «The Ultimate Fighter: Jones vs. Sonnen» με έναν… killer στο σπίτι…

Κυκλοφόρησε τo πρώτο trailer για την επερχόμενη 17η σεζόν του μαχητικού reality showτου UFC με τίτλο «THE ULTIMATE FIGHTER» (επίσης γνωστό ως «TUF») με πρώταπρόσωπα φυσικά τους δύο προπονητές της σεζόν, τον light heavyweight πρωταθλητή τουUFC, Jon «Bones» Jones και τον πρωταθλητή του «trash talking» Chael Sonnen.

H πρεμιέρα θα γίνει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου το βράδυ στην Αμερική με ένα δίωρο show και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα το υποδεχτούν οι τηλεθεατές αφού η προηγούμενη σεζόν έσπασε κάθε αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης. Αυτή τη φορά το UFC έβγαλε τα μεγάλα όπλα ρίχνοντας στην μάχη από τη μία τον κορυφαίο Jon Jones και από την άλλη τον εξπέρ στην προώθηση Chael Sonnen που συνεπάγετε και δράση αλλά κυρίως πολλές, αστείες και μη, κόντρες. Επίσης, αλλάζει και η μέρα προβολής αφού από την δύσκολη Παρασκευή, το show μεταφέρθηκε στην Τρίτη.

Αν και ακόμη δεν έχουν βγει πολλές πληροφορίες για τους διαγωνιζόμενους, ο  πρόεδρος του UFC, Dana White, σχολίασε και τα θέματα της τηλεθέασης αλλά και την υπάρξει ενός μαχητή μέσα στο σπίτι του reality που έχει κάνει τους άλλου…. να φοβούνται και την σκιά τους.

«Όλοι λέγαν ότι ήταν θάνατος τα βράδια της Παρασκευής για το TUF. Για εμάς ήταν, όχι όμως για το κανάλι» είπε ο White για την ημέρα προβολής. «Αυτοί ήταν στην κορυφαία τριάδα όλη τη σεζόν για τις ηλικίες 18-34 των ανδρών όταν πριν ήταν πολύ ρευστά τα πράγματα. Πιστέψτε με ήθελαν να μας κρατήσουν Παρασκευή».

Όσον αφορά την σχέση των δύο προπονητών δήλωσε ότι ήταν περίεργη: «Η χημεία αυτών των δύο ήταν στην πραγματικότητα πολύ περίεργη. Ξεκινάει άσχημα, μετά γίνεται λίγο καλύτερη και μετά περίεργη πάλη. Ξέρετε ότι του Chael του αρέσει να παίζει τον κακό».

Τέλος, μας έδωσε και την πιο ενδιαφέρουσα είδηση αφού ανέφερε ότι μέσα στο σπίτι βρίσκεται ένας μαχητή που έχει φοβίσει τόσο πολύ τους αντιπάλους του που παθαίνουν… κρίσεις πανικού… Δείτε πως το περιέγραψε ακριβώς ο Dana:

«Το ξέρω ότι θα με κατηγορήσετε ότι λέω χαζομάρες» παραδέχτηκε, «αλλά σας είπα την προηγούμενη σεζόν ότι θα ήταν η χειρότερη στην ιστορία μας. Αυτή η σεζόν είναι τόσο απίστευτη, τόσο άγρια. ¨Έχουμε έναν τύπο μέσα, σε κάθε μάχη που έχει μπει, κάποιος πήγε στο νοσοκομείο. Όλο το σπίτι τον φοβάται. ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. όλοι. Κανόνισα μία μάχη και ο ένας μαχητής θα αντιμετωπίσει αυτόν που σας λέω και ο πρώτος παθαίνει νευρικό κλονισμό μέσα στο σπίτι τις επόμενες μέρες. Τρελαίνεται και φρικάρει (sic). Αυτός ο τύπος έχει τρομάξει τους πάντες. Είναι φοβερό».